marți, 12 iunie 2007

Revenire...+sport

Nu am mai postat nimic de aproape 2 saptamani,cu exceptia capitolelor din Regatele pentru ca s-a stricat monitorul,si pe cel care l-am imprumutat de la mama(un monitor cu tub,de 15") nu puteam sta in fata lui mai mult de jumatate de ora fara sa ma doara ochii/capul.Acum revin in forta,sa nu va speriati daca postez in seara asta cel putin 3 articole.

Dar ca sa nu fie inutil...

Nationala Romaniei la Fotbal a trecut cu bine de dubla cu Slovenia.Nu stiu daca am dovedit cat suntem de buni,dar am dovedit cat suntem de comozi.Mai mult de 2 jucatori din tot lotul nu au jucat la potential 100% fiind cu gandul la vacanta,si s-a vazut ca ne-am cam chinuit oleaca.Desi se stie 2-1 in tur(Tamas,Banel Nicolita) si 2-0 in retur(Mutu,Contra).Suntem momentan pe primul loc si speram sa ramanem asa cat mai mult.

La capitolul handbal,fetele s-au descurcat admirabil,le-au umilit pe suedeze la ele acasa cu 9! goluri diferenta,si la Rm.Valcea au jucat mai relaxat,terminand la egalitate.Trebuie remarcata cea mai buna jucatoare a momentului,Valentina Elisei,o masina de handbal si un exemplu de sportiv.

La baieti(care ironic,s-au confruntat tot cu Suedia),a fost pe dos.Nu s-a jucat returul de la Constanta dar acolo ne-au batut cu 11 goluri.Am ramas usor scarbit de unele faze ale meciului.E inadmisibil,la o lovitura de la 7m,intr-o partida cu Suedia,baraj de calificare,tu(adica Marius Stavrositu) sa faci scheme,si sa arunci cu mingea dupa portar.Ar trebui sa ia lectii de la Elisei care in ambele meciuri,a executat 7m-urile numai la vinclu! Asta e...Macar la fete sa fim cei mai tari.

Apocalyptica a avut un concert la Bucuresti,si spre oroarea mea,nu s-a spus mai pe nicaieri.Nu stiu daca m-as fi dus,dar stiu ca unchiul meu s-ar fi dus,si mi-ar fi impartasit din experienta.Bine ca sunt mediatizati ratatii aia de la RBD...mi-e si rusine sa le scriu numele infect.

Cam atat...nu prea mai am ce sa mai scriu.Pornesc cu niste articole culturale din memorabila colectie "Psycho".

Niciun comentariu: