miercuri, 16 martie 2011

XX...

Ziua de azi ma prinde pe picior gresit cu o noua runda de raceala. Un cadou dragut marca Bucuresti. Aparent nu pot rezista la atatea fluctuatii rece-cald. E ciudat pentru ca la Constanta nu raceam mai mult de o data pe an. De cand sunt in capitala

Nu-mi doresc foarte multe pentru azi. In afara de cateva chestiute materiale care nu vor depinde decat de mine, tot ce vreau este ca viata mea sa continue pe panta ascendenta pe care se afla. As fi egoist daca n-as spune ca nu-mi lipseste mare lucru. Am o familie care face tot ce-ar trebui sa faca o familie si acum ca ii vad mai rar ii pot aprecia mai mult la adevarata lor valoare. Am o iubita care este tot ce mi-as putea dori vreodata si o iubesc mai mult decat orice pe lumea asta - tu imi schimbi viata in bine ori de cate ori imi adresezi doar si un cuvintel ; si am...acum mai mult decat oricand...niste prieteni adevarati, mai adevarati decat am avut in toti anii astia. You're the best!

Ca de obicei, nu ma simt diferit. De fapt ma simt...capul imi vajaie, stranut, tusesc si cea mai mare dorinta a mea astazi este sa fac umbra patului. Oh well...maine va fi o zi mai buna. Maine sper sa ma bucur mai mult de faptul ca...hey, traiesc!...de doua decenii - eu traiesc. Ba mai mult, anul asta a fost atat de bun incat simt ca trebuie sa ma bucur de toate asta. Si o fac!

Hapciu!(din nou, stiu...sunt ca un copilas)

7 comentarii:

Anca G. spunea...

”de două decenii”..fuck, you`re right.. Sună un pic SF:)).
Hepi bărthdei tu iu!

Stephen G. spunea...

Multumesc frumos :)

Călin spunea...

La multi ani si sanatate! :D

Anonim spunea...

La multi ani, Stef!
Neavand FB, am recurs la acest loc sigur unde stiam ca iti pot transmite ,momentan , multaa sanatate ,sa te faci bine!

Ruxi

Miruna spunea...

Bine ca nu l-ai intitulat xxx :)) ce-ar mai fi fost.
te anunt ca am racit. in alt fel dar am racit.
te sun acum apropo:))
cred ca erau 2 cuvinte :">
BTW!!!you make me blush :">
Te iubesc <3 <3

Stephen G. spunea...

@Ruxy, iti multumesc mult, o sa incerc, promit :)

@Miruna...esti o mica fraiera :P

Andrei spunea...

:-)) azi am fost la doctor pentru ca desigur, am racit:-)) in troleu era un adevarat "cor al vanatorilor" de oameni care stranutau/tuseau/isi suflau nasul... Chiar ca schimbarea de vreme nu e deloc ok...
In alta ordine de idei, 20 de ani nu suna rau :-D suna mai bine decat 18 cel putin. Cand stai si te gandesti ca mai ai de trait inca 50 de ani pe putin ajungi sa-ti dai seama ca varsta pe care o ai acum e nimic fata de ce ai inainte :-D so keep up the good work!
Inca odata iti spun "La Multi Ani!"si in a-2-a zi de la eveniment:-P

p.s: get well! =)