luni, 7 septembrie 2009

Bringing down the house

Cate lucruri se pot intampla in acelasi timp in decurs de o zi?

Brusc parintii mei au hotarat ca trebuie facuta nu-stiu-ce renovare in casa, si s-au hotarat sa inceapa cu propria mea camera! Totul a fost ridicat cu fundul in sus si pregatit pentru varuieli, parcheteli (le inventez pe parcurs) si alte chestii de genul asta. Si na, nu zic ca nu o sa fie frumos la sfarsit, dar as fi preferat sa fiu plecat undeva departe cand se faceau modificarile astea. Macar daca m-ar fi avertizat.

Cum au inceput mutarile, cum a cazut netul. Si cum mi-am improvizat eu un locsor pentru PC-ul pe biroul mamei (multumesc providentei ca nu are decat un laptop si o imprimanta si nu ditamai animalul de computer cum am eu) si asa m-am gasit eu fara vreo ocupatie reala. Si asa am inceput eu sa ma joc din nou dupa vreo...6-7 luni - The Elder Scrolls IV : Oblivion, si sa citesc foarte mult, asta daca reusesc sa-mi gasesc cartile pe care le aveam in plan (biblioteca a fost si ea saltata din loc). Ah, e atat de urat sa nu ai lucrurile tale perfecte, in locurile lor perfecte in (dez)ordinea lor perfecta. Partea trista e ca nu am unde sa cant la electrica asa ca pentru o vreme o sa ma intorc la acustica...de fapt ar putea sa-mi prinda bine!

Am terminat intre timp Soaptele, dupa ce am lucrat multisor la ea. Sa ne aducem aminte...din Noiembrie 2008 pana in Ianuarie 2009. Apoi a urmat o pauza...am reinceput in Iunie si am terminat pe 3 septembrie.
Intre timp a venit si netul, asa ca urmeaza sa postez un capitol (urmatoarele saptamana viitoare, ca sa nu i se urce cuiva la cap cu prea mult citit :) ) din "minunata" nuvela care intamplator are mai multe pagini in Word decat au avut Regatele (luate individual) - culmea, asta s-a vrut de la inceput o nuvela (adica ceva mai scurt) in timp ce Regatele au fost intotdeauna pentru mine niste romane. Mda...varsta si progresul in arta aberarii isi spune cuvantul. M-am gandit asa conceptual la o coperta pentru Soapte...bineinteles, nimic original - dar eu cred ca se potriveste - va las sa ghiciti si ce este (indiciu : coperta de album) :


A inceput US Open-ul! Super-spectacol pana acum. Sharapova e out, Sorana Carstea e out, Venus Williams e out! La masculin nu a prea fost eliminat vreun favorit (inca). Am urmarit aseara duelul dintre fosta lidera mondiala - Kim Clijsters si Venus Williams si spun fara urma de indoiala ca a fost cel mai frumos meci de feminin pe care l-am vazut eu dupa mult, mult timp. Belgianca, revenita dupa o retragere de doi ani a jucat pur si simplu superb in fata unei jucatoare care din punctul meu de vedere nu cunoaste perioade slabe, poate doar adversarele ei au perioade mai bune (la fel si sora-sa) decat de obicei. Spectacol si lovituri demne de un Grand-Slam. Nu stiu de ce am senzatia ca daca Kim a trecut de Venus, trece in momentul asta de oricine. La masculin se stie - Vamos Rafa!

Chestia misto aici la Constanta e ca se simte din plin toamna. Ploua din ora-n ora, afara e racoare dar nu frig - poate ca sunt ciudat, dar ma bucur! Ma saturasem de caldura, de aglomeratia turistilor (no offense) si sa transpir in timp ce stau in casa si fac nimic. Vacanta a intrat si ea pe ultima suta - s-a confirmat intre timp ca dam 3 probe la BAC - ce sa spun...totul e dragut.

Cam atat.

2 comentarii:

Anca G. spunea...

Pot? Pot? :D Ii zice "The Poison" si-i marfa a la Bullet For My Valentineee. La cata reclama le-ai facut pe-aici era imposibil sa nu inceapa sa-mi placa si mie:))

Stephen G. spunea...

Yep The Poison it is :D
Da, le-am facut reclama - nu-mi explic de ce-mi place atat de mult muzica lor, dar pur si simplu se potriveste cu mine :D

Acum vad ca era denumirea si-n URL ;))