joi, 31 ianuarie 2008

BRB...DND...Scriu

De azi,pentru liceeanul de mine,oficial a inceput vacanta.Dupa un semestru incredibil de stresant care a facut uneori din clasa a 10-a un iad a venit vacanta asta amarata de 1 saptamana.

Ce-am facut eu semestrul asta? Am lenevit...parca am citit mai mult...si cam atat.Sunt un lenes,dar se pare ca unul destul de perspicace daca am luat fix aceeasi medie generala ca in semestrul 1 de anul trecut.Efortul a fost minim.Uite un lucru cu care ma mandresc.Cred ca mi-am stresat cititorii aia putini da' buni cu tezele mele,asa ca hai sa zic si ce-am facut:
In ordine cronologica : Istorie 10 , Latina 10 ,Lb.Romana 9 , Lb.Engleza 9 ,medie generala 9.50 :P

Ce fac vacanta asta? Muzica,filme,jocuri(merge Gears of War !!! ) ...si scris ! Nu va asteptati la cine stie ce articole pentru saptamana mea libera .Daca va faceti timp sa dati p-aci ,veti gasi probabil inca un Game Review si niste Muzica .

Da' incepe scoala si revin in forta!

Astea spuse, salutari tuturor!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Mini-vacanta placuta!

Stephen G. spunea...

Multumesc la fel ! ;)

Anonim spunea...

Felicitari , note mari la teza :D si medie buna :D am scos si eu o medie mai buna ca anul trecut :x sunt fericit si iti urez vacanta placuta si un semestru 2 mai bun

Stephen G. spunea...

Asemeni , Dany! Si poate te revedem prin blogosfera !

Anonim spunea...

aha , o sa revin curand , ma gandesc deja din ce in ce mai mult si acum chiar cred ca o sa ma ocup mai bine de blog , am invatat cum sta treaba cu editatul blogului pe ftp si chestii deastea si pot sa imi fac singur totul fara ajutor :D oricum fie ca voi scrie pe blogul meu fie la fifa-evolution tot voi reveni :D messenger ceva mai ai :P ?

Stephen G. spunea...

Messengerul il mai am,chef de stat pe el nu prea am ,dar poate ne coordonam in vacanta.

Daca te reapuci de blogging,nu uita sa-ti lasi adresa pe-aici(daca o sa fie noua),stii ca sunt cititor fidel.