marți, 22 ianuarie 2008

Sharapova,Michael,Baniciu...si eu



A inceput de saptamana trecuta Australian Open-ul.Azi s-au disputat sferturile de finala.Interesant a fost la fete,unde Maria Sharapova a intalnit-o pe Justine Henin,liderul mondial.Rusoaica a castigat in 2 seturi categorice 6-4 ; 6-0.Nu stiu ce s-a intamplat, ori belgianca a avut o zi neagra ori Sharapova si-a revenit si e mai in forma ca niciodata.Eu sper ca varianta numarul 2.
A mai avut loc confruntarea dintre Jelena Jankovic si Serena Williams.Sarboaia a castigat tot in 2 seturi.Ana Ivanovic a fost invinsa de Venus Williams...
La baieti,trio-ul Nadal,Federer,Djokovic merge struna.Sa vedem finala...intre cine si cine?

Azi a aparut episodul 10 (din sezonul 3) la Prison Break.Bestial serialul asta.Nu mai stiu ce serial m-a mai tinut asa in suspans.Poate doar Shaman King,cand eram clasa a 8-a.In fine,ramane sa-l si vad in seara asta. Oare evadeaza Michael din Sona?

Ieri a aparut in Editia Speciala a Jurnalului National un CD de Colectie cu Mircea Baniciu .Bestiale melodiile,cateva chiar mi-au atras atentia.Cat de curand imi fac o compilatie cu el...solo,Phoenix si Pasarea Colibri .Una din cele mai bune voci romanesti - de ascultat !

In fine,se apropie vacanta,si odata cu ea...cheful de scris! Sper sa mai ingros paginile din Word ale noului proiect.

O seara buna!

Niciun comentariu: