luni, 20 august 2007

Cronici de vacanta.Episodul 7

Destul de racoare in dimineata asta in bunul oras Constanta,de aceea dupa un vis foarte...interesant(nu va zic care...) m-am sculat voiniceste sa-mi fac datoria.Buletinul de stiri by Stephen is ON AIR!

Incepem rapid cu sportul,ca sa termin si mai repede.CFR a facut 0-0 cu Steaua desi a avut un om mai mult mai bine de-o repriza.Zapata a aparat un penalty,bravo lor! Farul a obtinut prima victorie din acest sezon 2-0 cu Ceahlaul.Sa ne bucuram de acest moment,cine stie cand vom mai avea altul.Dinamo a avut un deja-vu cu Mioveni,ceva in genul Vaslui.Au atacat mai mult,mai bine si totusi,scorul a fost 1-1.Rapid este lider.

Week-endul asta a fost super,adica foarte super pentru plaja.Apa calda,ceva mai liber pe plaja si in apa(fata de saptamana trecuta,cand nu aveai loc sa faci un pas in orice directie),ce mai a fost foarte placut.Hm...incerc sa va fac gelosi cu articolul asta.Ce bine e la mare...mwahahaha!

Saptamana asta am vazut 2 filme,dupa multa vreme:Harry Potter 5 si Shrek 3.Primul a fost penibil...Emma Watson a.k.a Hermione Granger a jucat execrabil , rolul in film a lui Ron a fost inexistent,nu s-a jucat Vajt-Hat,multe detalii esentiale omise,in concluzie daca nu ai citit cartea in prealabil nu prea ai cum sa intelegi ceva din film.
Shrek 3 a fost foarte bun.M-a facut sa rad,sa ma relaxez,sa nu ma plictisesc...Un film foarte bun,gratie unor interpretari foarte bune ale unor actori de genul:Mike Myers,Cameron Diaz,Antonio Banderas sau Eddy Murphy.(Justin Timberlake sucks! big time!).

Sper ca saptamana asta(sper). Sa termin "Regatele II:Vanatoarea" mai ales ca vreau sa ma apuc de un nou proiect.Ma mai gandesc daca ii fac premiera pe blog.Voi vreti? Mai vedem...

Revenind la categoria:Lucruri de care sunt obsedat.Obsesia mea pentru Metallica atinge noi cote.Dupa ce am fost foarte aproape sa platesc 210 lei pe un pachet de 3 cd-uri si 2 dvd-uri m-am hotarat sa iau dvd-urile din pachetul Metallica Live Shit:Binge & Purge de pe internet(WAREZ) ca na...astia de la Metallica sunt plini de bani,eu nu.Da,la ora asta sunt mandru posesor a unor dvd-uri foarte cool: Metallica The Videos 1989-2004(original) , Metallica Live at Rock Am Ring 2006 (inregistrat de pe MTV) , Metallica S&M 1999 (pirat) , Metallica Live Shit :Binge & Purge 89(Seattle) & 92 (San Diego) (in zilele cand faceau un metal nebunesc pe scena) plus Apocalyptica The Life Burns Tour 2005 Dussledorf.Se pare ca mie imi plac astea care se termina in "a".

Mwa!Mircea Badea este in concediu,damn it! Ce ma fac eu fara el.Eu cum mai rad?Vad ca astia nici Survivor nu mai dau pe AXN.WTF? Nu-i nimic de vazut la TV.

In final...azi e ziua bunicii mele si tin sa-i spun si aici,in jurnalul meu virtual...public,un calduros LA MULTI ANI !

3 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani pt bunica ta & nu ne faci invidiosi(pe mine cel putin):> Miercuri aqm la mare cu mine pfff... teic a luc tu` www.dany36.xhost.ro

Anonim spunea...

Da chiar ca nu ai al ce sa te uiti la TV si La multi ani bunicii tale !!!

Stephen G. spunea...

Multam'!