miercuri, 15 august 2007

Lazio Roma-Dinamo Bucuresti 1-1


sursa:Jurnalul National.Ro

Uite asa s-a dus aseara meciul tur contand pentru turul 3 al Ligii Campionilor.Dupa ce s-a tras la sorti cel mai accesibil adversar,dupa ce a pierdut in jur de 3 jucatori,toti accidentati,a venit si momentul meciului.

Lazio a debutat ca un tavalug,cu suturi peste suturi,Dinamo s-a remarcat prin Zicu care a iesit de pe teren pe targa,dupa 7 minute.L-a inlocuit Oprita,care pana la final,s-a remarcat prin accidentarea sa,lunadu-i locul Hristu Chiacu.

In sine,meciul a semanat cu un joc de Pinball/Flipper.Stiti jocul,nu? Il gasiti si in Windows la Start->Accesories,e cu biluta aia mica ce se loveste de toti peretii si obstacolele.Cam asa a fost meciul.Lazio a navalit ca o hoarda de tatari aproape 9o de minute la poarta lui Dinamo,Dinamo a fost foarte penibila majoritatea timpului,fiindu-i parca frica sa atace sau sa tina mingea.Fundasii se incurcau incontinuu intre ei,atacantii au fost ca si cum n-ar fi existat.A fost jale...

Danciulescu a fost cam singurul jucator de camp care s-a remarcat,poate si Radu Stefan odata cu el.Danciu s-a zbatut mult dar a realizat putin,exceptand golul,venit destul de norocos dintr-o centrare a lui Pulhac.Radu a fost cat de cat bunicel in defensiva,exceptand faza cand a acordat penalty,pe motiv de hent/hands.

Lobont e un zeu! Indiscutabil cel mai bun portar din Romania,si printre primii din lume...Interventii fenomenale...faptul ca Dinamo l-a pastrat pentru sezonul asta la echipa,asta-i transferul verii.Penalty aparat si alte zeci de interventii miraculoase au tinut pe Dinamo in joc.

Bineinteles...ca de ce sa joace Dinamo la victorie?Chiar si dupa golul marcat,Dinamo a jucat la fel,ca niste potai fricoase.WTF? Lazio nu e Barcelona,nu e Real Madrid,e o echipa care s-ar bate in Liga I la titlu,dar asta nu i-ar face favoriti.Sunt o echipa foarte slaba...Era normal la cate ocazii au avut sa vina si egalarea,bine ca nu a venit mai mult.Per total la joc de echipa cainii au fost jalnici,sper intr-un rezultat bun si un joc mai bun acasa.Pana una alta sunt sccepitc dar trebuie sa spun in continuare...HAI DINAMO!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Daca nu era Lobont praful s-ar fi ales de Dinamo si de calificare...In retur tin cu Dinamo cum am tinut si in tur deoarece in primul rand sunt roman si apoi polist :D