luni, 2 iulie 2007

Cronici de vacanta.Episodul 2


Uite ca a mai trecut o saptamana...Hm,nu stiu ce sa spun...S-au dus zilele la repezeala dar sa recapitulam ce am mai facut,ce s-a petrecut prin lume...

In primul rand trebuie sa se stie ca eu sunt un mare fan al lui Mircea Badea si a emisiunii lui care mi se pare geniala.Tot nu prea inteleg de ce comenteaza lumea incontinuu cu vesnica remarca "Omu' lu' Voiculescu" (observati "apostroafele" pe care pun pariu ca respectivii nu stiu sa le puna)...Ar fi fost aceeasi situatie.O emisiune ca a lui nu poate fi sustinuta decat pe un canal specializat de stiri(zic eu),asa ca nu ar mai fi fost la Voiculescu,ci la Vantu si tot asa.Eu il apreciez,e un tip super-original,uraste blogurile :D si prostia in general.Merita sa-l urmariti noapte de noapte,in special daca il prindeti in forma buna,adica vioi,plin de ironii & stuff like that.

Am urmarit cate putin din Wimbledon saptamana asta,din start se vede ca Federer si Nadal sunt favoriti pentru finala.Interesant ca am urmarit cam o ora din meciul elvetianului cu Marad Saffin si am vazut ca nu prea mai are sclipirile alea incredibile cand trimitea mingi de-ti picau plombele.O forma proasta poate insemna mai multe sanse pentru oricine se va intalni in finala.Fiindca credeti-ma,ajunge cel putin in finala.La fete e greu de spus,toate favoritele merg bine,sper sa castige Maria Sharapova.

Ramanem la sport,Steaua a luat bataie de la :)) Hapoel Nicosia cu 2-1 intr-un meci amical,probabil in urma socului ca a cazut in turul 2 preliminar UCL cu fiorosii de la...Zaglebie Lubin.Si Dinamo a pierdut scor ...chiar nu stiu cu Unirea Urziceni.Rapid a invins eroic pe ...Petrolul Ploiesti cu 3-2.Superb parcurs pana acum,baietii...Tot asa.

Tot am vazut o groaza de mediatizare ca a murit nu stiu care wrestler,unul Chris Benoit ,citez "cel mai tehnic wrestler" o__O ,daca spuneti voi macar ce inseamna sa fii tehnic la wrestling.In fine...Ceea ce e mai rau e ca unii copii (nu spun de unde) fac si remarci gen :Oh nuuuuuuu!!!! , Doooaaamne,imi vine sa plang!!!! WTF is wrong with you people???Cati dintre voi au zis ceva in momentul in care a murit Maria Cioncan(dar macar stiti cine a fost?) .Nu pot sa cred,sunt unii care chiar traiesc wrestlingul,si asta ma intriga.Ba mai mult,mai ai si favoriti!!!!Incredibil,cum sa ai favoriti cand meciurile sunt aranjate??? Altii folosesc "devizele" wrestlerilor gen U Can't See Me,lucru care mi se pare foarte gay(adica fericit,conform Dictionarul Oxford : Gay=Happy,Joyful). Mai rau este ca respectivul wrestler s-a sinucis,asadar,cel mai mare pacat.Nu mi se pare nimic de lauda la adresa unui om,indiferent ce a facut in timpul vietii ,daca el se sinucide si mai killareste si familia.Inseamna ca nu e altceva decat un american nebun!

Am terminat de citit Capcana pentru vise de Stephen King...Super-carte! Am inceput Mobilul-tot de Stephen King.Va recomand sa nu cititi aceasta carte,asta daca vreti apoi sa mai aveti curajul sa puneti mana pe un telefon mobil...Zilele astea vreau sa citesc si putin Edgar Allan Poe,unul dintre putinii americani care au existat vreodata pe care ii poti caracteriza:inteligent,genial(poate si putin nebun...putin mai mult).Daca nu stiti ce scrie E.A.P.,sa va dau un exemplu de nuvela scrisa de el:E vorba despre un barbat care se scoala intr-o dimineata si isi imagineaza ca e bostan...Si cum isi imagineaza el asa,se duce la un bucatar si ii cere sa-l gateasca,sa-l faca placinta...Misto nu?

Oh,da.A pus Ratonu pe forum la Web Fun linkul asta.
E super genial! Daca am timp o sa vad toate episoadele.

Am fost pe la plaja saptamana asta...Apa destul de calda,doar ca bate foarte tare vantul si suna multa muzica naspa in boxele de pe plaja...Adica Kiss FM.Macar nu se dau manele asa cum se dadeau unde faceam eu plaja de mic.

Stadiul la Regatele II:Vanatoarea...la ora actuala sunt scrise deja 42 de pagini, 6 capitole , cam pe la jumatate a ajuns actiunea.O sa postez si "coperta" la ea...Oh,da in legatura cu toate wallpaperurile,acestea nu-mi apartin ,si sunt luate de pe www.jaestudio.com unde sunt niste lucrari superbe,printre care si cele care le-am mai postat eu.Nu am intentii comerciale cu ele,deci e OK.Unele s-au potrivit cu povestea,altele m-au ajutat enorm sa contruiesc povestea...Eu nu am modificat nimic la ele,decat ca am scris peste.Daca va uitati cu atentie pe fiecare wallpaper se vede gravata inscriptia JAE.

Mi-am furat si eu Adobe Photoshop CS2 v9 de pe net...Am incercat sa fac ceva,dar e greu frate...Invat eu pana la urma...Ma ajuta -Dany- ,nu-i asa?

In rest,foarte multa muzica,putin citit,destul joaca pe PC,poate azi o ora la sala...Cam atat.Vacanta placuta in continuare!

Later Edit:Si o veste de ultima ora.A aparut pe YouTube primele filmuletele cu World Tour 2007 Metallica.Sunt destul de putine despre care sa spui ca sunt vizionabile,dar unul dintre ele,in care trupa canta The Unforgiven si ceea ce este senzational...vocea lui James Hetfield suna absolut bestial,absolut magnific,ceea ce inseamna ca si-au revenit si sunt mai puternici ca niciodata.Hell Yeah!!!! Metallica Rocks On!

2 comentarii:

Anonim spunea...

He he he he...Frumos blog !!! Tine-o tot asa !!! Bafta !!!

Anonim spunea...

Alt post prea tare :P