miercuri, 18 iulie 2007

Mari Romani . Episodul 2




Cum spuneam despre aceasta categorie de articole,ca va contine oameni care inca sunt in viata,si care ii consider eu demni de a fi mari romani prin ceea ce fac,in principal la T.V.
Probabil articolul asta va fi putin contestat,dar mie nu-mi pasa...

Mircea Badea
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul." Ascultam asta de vreo trei ani de zile la T.V.,de obicei pe Antena(fie ea 1 sau 3) .Prin ce se remarca Badea...Are o emisiune in care citeste revista presei,dar ce este si mai bine este ca el isi exprima parerea la ceea ce citeste,spre deosebire de robotii de la alte posturi/emisiuni care citesc mecanic toate ziarele care le prind in mana.

Asadar...el este realizatorul emisiunii "In Gura Presei..." emisiune realizata de 6 ori pe saptamana(Duminica-Vineri) .Umorul,ironiile,uneori si nevricalele,caracterizeaza emisiunea...
A jucat si in cateva pelicule romanesti,si a avut si o activitate publicistica in Jurnalul National(ziarul trustului pentru care lucreaza) .
Prin intermediul emisiunii sale,si-a exprimat destul de necenzurat parerile,si-a creat dusmani,sau si mai bine spus,nu dusmani,ci oameni care-l displac si au cuvinte rele de spus despre el.Una dintre cele mai dese caracteristici negative la adresa sa le-am auzit este ca ar fi incult,si nu stie sa citeasca un ziar.Mai mult ca sigur respectivii nu au vazut niciodata o emisiune de-a lui,si habar n-au cine este Mircea Badea.

A absolvit Liceul de informatica(la timpul acela cel mai bun liceu din Bucuresti) si Facultatea de Cibernetica .In televiziune a debutat la Tele 7 ABC si a continuat la Antena,Realitatea TV,Pro TV,Prima TV.De-a lungul timpului a facut doua cupluri simatice cu Teo Trandafir si cu Oreste.Cu amandoi este foarte bun prieten si in prezent.

Principiul dupa care se ghideaza in viata: „Cu samuraii lupti ca samuraii, cu talharii, ca talharii”.

Calitatea pe care o apreciaza cel mai mult la o persoana este umorul.

Defectul pe care nu-l suporta este prostia.

Defecte pe care si le recunoaste: „Mi-e greu sa le insir, am multe, dar le recunosc pe toate”.

Momentul cel mai glorios la T.V.,indiscutabil atunci cand a facut in direct spagatul pe doua scaune.

In toamna anului trecut,a avut o disputa cu Zoso,unul dintre pionierii bloggingului romanesc.Din acest moment,Mircea a ajuns sa aibe antipatii fata de bloguri,dar asta nu inseamna ca generalizat le-ar uri pe toate.Majoritatea blogurilor pe care le-a urmarit erau intr-adevar cam penibile,cretine,inculte.

Indiferent de parerea altora,el ramane acelasi tip neconformist,scarbit de tara in care traieste,original,destept si care sper ca-si va tine emisiunea mult timp de-acuma.



Un comentariu:

Unknown spunea...

Si eu urmaresc emisiunea lui, cu adevarat o emisiune excelenta.