marți, 16 martie 2010

Nouaspe...

Varsta asta e la fel de bizara cum a fost si 17 pentru mine. Nu stiu exact ce sa simt si asa mai departe. Anul care tocmai a trecut a fost probabil cel mai plin din cati am trait pana acum. Si da, sunt multumit de mine si de ceea ce am devenit. Nu stiu exact unde ma va gasi viitorul, dar cand aflu va anunt.

Am primit doua cadouri foarte dragute : aparitia expansionului Dragon Age : Awakening (cum il termin o sa vina si un review) si desigur - biletul la Sonisphere...la Golden Circle, acolo in fata. Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, Heaven & Hell...here I come!

Va las de ziua mea sa mergeti sa va luati o ciocolata (oricare va place voua) de la cel mai apropiat magazin si sa considerati ca-i de la mine. Asta pana cand voi avea ocazia vreodata sa o fac personal.

Cheers!

7 comentarii:

iuliana spunea...

la multi multi ani!!! eu o sa imi iau un 3 in 1, daca nu te superi, nu costa nici foarte mult, si in plus sunt dependenta:D sa ne cresti mare:D

Stephen G. spunea...

Se accepta si 3 in 1 :) Multumesc frumos de urare!

sunetul-mai-tare spunea...

ok, mi-am luat un ness mai devreme:)) la multi ani, bro! sa cresti mare:))
(esti peste? adica zodia...)

Stephen G. spunea...

Eu asa am auzit ca sunt, da.

Lola. spunea...

:)) ziua ta,si tot noi "primim" ciocolata??ce dragutz ;))
pai...happy birthday,dude!!! >:D< (scuze de intarziere)
sa fii fericit si iubit si sa tzi se indeplineasca toate dorintzele.
dar vai :O ai primit bilet la sonisphere??si la golden circle inca??? :O omfg.cat de tareee :-< eh,enjoy it ;)) s-ar putea sa vin si eu.dar daca vin,eu voi fi la normal circle.ca inca n-am castigat la lotto. :))

Stephen G. spunea...

Hei, marfa. Sa-mi spui si mie din timp daca vii, poate facem cunostinta :)

Anonim spunea...

acolo in fata:-< fain...eu am sa fiu acolo-n spate, la vreo 1000 de km distanta!:)))