joi, 3 ianuarie 2008

Ninge iar...

Si in loc sa fim recunoscatori pentru asta,toata tara se plange ca o baba senila.Eu nu mai pot de bucurie,avem zapada,lucru pe care Constanta nu l-a mai cunoscut de 2 ani.Ninge,viscoleste...imi place!

Un autobuz RATC s-a blocat la mine pe strada si a ramas acolo vreo 6-7 ore.Cam in acelasi timp,il vad pe stimatul domn Ludovic Orban,ministru al transporturilor spunandu-ne ca totul este sub control.Ma uit pe CTV si aud ca 2 tramvaie au deraiat,schimb pe Realitatea,d-l Orban tine un discurs inaltator.Super!

Toata tara suspina.Cred ca de fapt doar idiotii suspina.Idiotii de stiristi cu titluri pompoase si trailere video dramatice cu o Dacie blocata in zapada si cu o femeie supraponderala in papuci ce isi acopera fata din fata gerului.

Mi se pare penibil cum toata tara cand se plange ca nu ninge,cand ca de ce ninge.Noi ce vrem de fapt? De ce nu putem sa ne bucuram? Ninsoarea este ceva frumos,ceva mirific.Este...despagubirea pe care o primim de la iarna in schimbul luarii caldurii(de-afara,dar uneori si din calorifere).Uneori ar trebui sa fim ca americanii, sa apreciem asta,chiar daca uneori se mai provoaca pagube,accidente,tipete...ar trebui sa ne oprim putin sa iesim afara,sau macar sa deschidem un geam si sa respiram aerul rece si sa luam in palme niste mici dansatori albi si sa asteptam...asa cum spune Alexandru Andries:



Ninge iar...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Superb Articol.De acord cu tine