luni, 3 decembrie 2007

Uite-asa...

...incep saptamana.

- treceti la votat . www.alcoolulnutefacemare.ro
Ajutati-ne sa intram in primii 42!

-saptamana asta am prima teza.Joi de Mos Nicolae...Istorie ! Urati-mi noroc!

-o grupa foarte simpatica,cu litera "C" a nimerit nationala Romaniei pentru Euro 2008 cu Olanda,Franta si Italia. Marfa! Go go Romania!

-Felicitari lui Romeo Bunica pentru golul sau !!!

-ma gandeam sa cer cadou de Craciun o chitara,ceea ce inseamna ca trebuie sa ma si apuc de invatat la asa ceva.Ce ziceti,merita pentru relaxare?




- ^^^^^^ o am ^^^^ ... mama inca nu ma lasa sa ma apuc de citit...tezele naibii!

-Doamne ce mai mananc pe paine Greatest Hits de la Guns N'Roses!

-personal mi s-a parut o mare mizerie ziua de 1 decembrie.Nu prea da pe-afara nationalismul din mine si asta din cauza ProTv-ului , a politicienilor si a minunatilor romani a caror intelect al caror intelect formeaza media pe tara.O mare mizerie programul multi-laudat al ProTv-ului,mai ales filmul de seara...sunt convins ca Troia si Brad Pitt sunt reprezentativi pentru poporul roman.Nu am inteles de ce s-a defilat cu amarata aia de armata prin Bucuresti.Nu era traficul destul de incarcat? Si ce se tot incearca sa se demonstreze,ca suntem aparati si avem armata gata oricand in calea pericolului? Suntem in NATO din cate stiu eu,care-i pericolul ala,ca-l mananc. Cred ca doar pe rusi putem sa-i suparam...si aia daca se pun...ne sterg de pe harta,pana sa zica Baselu' un cuvant.

-a inceput campionatul mondial la handbal feminin.Fetele noastre au debutat mai greoi,batand China la o diferenta mititica.Din acelasi domeniu,HCM a batut CSM Resita.Yeeah!

-altceva nu mai am de spus...decat daca va intereseaza despre Revolutia Glorioasa,Americana si Franceza cu tot cu regele Carol Stuart ,Thomas Jefferson si Napoleon Bonaparte.

O seara buna,pe curand!

6 comentarii:

Mihai spunea...

Harry Potter si... Talismanele Mortii, chiar merita citita :p Eu in locul tau as citi-o cand "m-as baga in pat" sau ceva in genul :)
Te descurcai daca o citeai si in engleza!

Ma rog, mi s-a parut cel mai bun volum. Iti doresc succes la teze si sa citesti cat mai repede cartea :p

Stephen G. spunea...

Faza e ca mama a ascuns-o si nu-mi spune unde :((

Anonim spunea...

intr-adv o mare porcarie ziua asta de 1dec, ca sa nu mai zic de maretzul pom care se pare ca i-a umplut de mandrie si onoare pe romani(zau ca mi se face si greatza)...pacat de banii irositi(ca de obicei)...deloc imresionant din punct de vdr estetic!

sa iei 10 la teza!;)...(am dat deja sfoara in tzara pt cat mai multe voturi pt film:), succes!!!

Sirius spunea...

O chitară e un lucru minunat pentru relaxare. Cât despre învățat, aici depinde. Dacă vrei doar să cânți câteva melodii de la trupele celebre, nu e mare filozofie, se poate face treabă doar repetând partiturile 10 minute pe zi (de fapt pentru chitară sunt taburi și nu partituri, un sistem mult mai simplu, nici nu tre să știi teorie pentru ăla). Însă trebuie foarte multă răbdare și repetiție...repetiție...repetiție. Pe de altă parte, dacă vrei să faci treabă adevărată cu chitara, atunci trebuie mult mai multă concentrare. Nu neapărat timp, fiindcă nu contează atât de mult cât faci ci cum și ce faci. Însă e o muncă intelectuală foarte solicitantă. În fine, materiale se găsesc o tonă pe internet și cu puțină perspicacitate poți deprinde tehnica așa cum trebuie, nu e neapărat nevoie de profesor. Și încă ceva: de preferat ar fi o chitară electrică, care chiar dacă costă mai mult și îi trebuie amplificator și efecte, de multe ori e mai ușor de acordat și are, evident, o gamă de tonuri mult mai largă decât o acustică.

Anonim spunea...

Hehe.Ti-am dat fix al 100-lea vot pt film.

Stephen G. spunea...

ms dany...din pacate suntem defavoritzati,da' asta este...