vineri, 9 noiembrie 2007

Stresul asta...

Ajung acasa , mananc , forum ,blog...cam e timpul sa scriu un nou articol...descopar ca nu am chef absolut deloc...joc vreo ora-o ora jumate PES 2008...reintru...parca zaresc un colt de inspiratie.Acum ca-l aud pe Sebastian Bach urland in boxe Monkey Business,si pe masura ce bat la tastatura...ma simt din ce in ce mai bine.Si totusi de ce a fost nevoie de PES ?...

...pentru ca zilele mele sunt un stres.Pentru majoritatea celor din clasa sunt.Deja nu se mai poate,deci e nevoie de o schimbare! Daca am nevoie de un joc stupid sa ma destind atunci chiar ca e grava situatia.Chestia e ca :
-la un oarecare consiliu al profesorilor,directoratul a cerut cadrelor didactice sa inceapa sa puna note.Si ia si da-i !Fiecare ora inseamna atentie maxima,concentrare...Deci nu se poate asa ceva.Lucrari , ascultari ,ascultari ,lucrari.Teme peste teme si langa temele alea avem alte teme.O tema aici,alta acolo...Vezi ca ne asculta acolo ba vezi ca aici. Nu mai putem !!!! Si urmeaza tezele.
-fiecare profesor crede ca materia lui este importanta.Poate ar trebui sa mai arunce o privire la inceputul catalogului sa vada profilul.Fir'ar sa fie,nu-mi trebuie nu-stiu-ce zeci de mii de teorii la fizica care se amesteca cu elemente de chimie,dar tot nu sunt la fel,fiindca radicalul din radicalul radicalului e nu-stiu-cat .Nu mai vreau nu-stiu-cate zeci de lectii la biologie,nu-mi pasa ce fel de teci au tesuturile lu'Peste...Nu mai suport gramatica aia terorista a Limbii Latine si nici miile de interpretari ale zecilor de critici asupra unei simple nuvele care are rol de relax,nu se subiect de disectie...nu ma faceti sa incep cu psihologia...

Mda...noroc cu orele de lb.engleza si sport...Ahhh si istorie !
Nu cred ca profesorii au de ce sa se simta revoltati cand mai izbucnim in crize de ras din neant.Avem doar 16 ani si creierul nostru nu mai suporta presiunea asta,de multe ori inutila.Stiam ca din Antichitate mersul la scoala era un privilegiu si eventual o bucurie...Acum e ca o slujba prost-platita si care ne mai si displace. Mos Craciun,vino naibii mai repede,si adu si niste zapada cu tine sa mai scapam de niste zile de scoala,fiindca am fi inzapeziti !

Cred ca nu am mai avut de mult un articol asa "ambiguo-psihico-nebunesc" ! De la ala cu "dragi colege si gardul " ...

PS.Inainte de a incheia,tin sa le urez celor doua colege cu 10 in test la istorie,Felicitari! (Na,ca v-am mentionat "pe blogu' meu" )

PSS.Pentru ca Regatele II s-au incheiat,voi incepe sa transcriu pentru week-end niste povestioare misto ,care le-am mai tot avut ca tema pe la engleza.Nu stiu cat or sa fie citite,fiind in english,dar totusi...sa fie acolo!

Mda...O seara,respectiv week-end placut !

2 comentarii:

Anonim spunea...

daca as fi oana, as fi de acord cu tot ce ai scris tu
salut, oana

Anonim spunea...

Acum nu putem sa ii acuzam pe toti ca nu sunt Oana. Stiu ca e frustrant, dar nimeni nu-i perfect. Buna, o colega anonima si sexy.