marți, 27 noiembrie 2007

Spiral Story

Incep acest articol cerandu-mi scuze pentru lipsa de substanta a topicurilor in ultima vreme.Fac asta pentru ca eu ii criticam pe altii pentru ca nu prea scriu,cand nici eu nu sunt prea departe.Ce vreau sa destainui azi:

* ma gandeam sa schimb numele blogului.Stephen's Blog mi se pare deja plicticos si lipsit de personalitate.Ma gandeam ca Spiral,sau Spiral Blog ar suna mai binisor.De ce Spiral? Odata ca e un cantec care da nastere la un concept interesant.Viata=Spirala,fraza,the spiral never ends = viata never ends.Suna binisor...si de-aici dam drumul la zeci de chestii care sa justifice alegerea.Chiar astept pareri pe tema asta.Suna mai bine?

*de saptamana viitoare incep tezele,deci nu ma injurati ca intradevar voi fi fara frecventa.Ca o simpla informatie,la ce dau teza: istorie,romana,engleza,latina...yaaay...profilul uman.

*in seara asta Steaua-Slavia...sper sa nu se intample prea mare lucru si sa piarda Stelutza calificarea in Uefa.Nu vreau sa fiu rau,dar cu cat rateaza mai repede,cu atat mai putine stiri stupide o sa avem la TV.

*ramanand la fotbal...Romania a cazut in Grupele de Calificare la Cupa Mondiala 2010 din Africa de Sud cu Franta,Serbia,Austria si Insulele Feroe.Accesibil,zic eu.Nu difera mult de grupa noastra de la Euro.Sper sa ne descurcam.

*a avut duminica loc votul lu'Peste. Ideea e ca PD,PNL,PSD si PLD(parca) merg la Bruxelles.Ma bucur ca Becali si Vadim au dat kix.De cei de mai sus ma doare fix in cot.La fel si de votul lu' Base.Oricum politicienilor astia,excesiv de bogati ii doare fix in sezut de noi,as vrea ca sentimentul sa fie reciproc.O alta informatie:Elodia nu a fost la vot! Dumnezeule mare!

*vad ca prostia la romani continua sa creasca.Dupa multe emisiuni stupide(Prima TV) ,buletine de stiri cretine(Pro TV si Antena1) ,muzica idioata care se asculta in exces...avem o problema cu tiganii/etnia rroma.Acasa si Antena au fiecare o productie cu aceasta tema...cu niste jocuri actoricesti slabe,ca sa nu zic patetice(nu vreau sa fiu nesuferit ,arogant sau altceva,dar unele colege ale mele care fac drama pot juca mai bine decat multi din serialele alea),limbajul este execrabil...inacceptabil pentru acea ora de difuzare...si in general emana prostie si incultura.Pana la urma care e faza cu tiganii/etnia rroma.Ce atatea favoritisme si exagerisme.Da lume,sunt o minoritate,foarte bine...Trebuie tratati cu egalitate.Complet de acord.Sa nu-i discriminam.Doamne Fereste! Dar in astfel de situatii eu ma simt discriminat,fiindca nu beneficiez de avantajele pe care le au ei in societate...ba chiar statul ii discrimineaza fiindca uneori ii trateaza ca pe niste redusi...si eu sunt convins ca ei nu sunt.

*continuand cu prostia romaneasca,am urmarit fix 10 minute ( cu tot cu jurizare) la minunatul Megastar,pe o duduie care a cantat( spune ea ca a cantat,eu zic ca a mimat si s-a facut de ras) o melodie de la Beyonce.A fost patetica,a dansat ca o...hm! dar in filmuletul de prezentare ne spunea ce talentata e ea.Nu neg adevaratele talente,dar doamne ce ma enerveaza fetiscanele astea care cred ca s-au nascut Afrodite si Madone si inteligente si de fapt sunt vai de capul lor.Oh,dar sa nu uitam.Ele sunt independente,da?

*salut pe colegul meu care s-a apucat recent de blogging.Adresa lui o gasiti chiar aici,si chiar va indemn sa-l vizitati.Am avut noi mici conflicte dar gandurile lui sunt interesante si merita citite.Chiar sper sa se tina de blog.

*si sunt sigur ca unii au o treaba cu filmul.Da.Filmul nostru a fost selectionat pentru faza de vot,78 de filme din toata tara,noi printre ei. www.alcoolulnutefacemare.ro pentru mai multe detalii.Cand va veni vremea o sa va pun sa votati.Probabil vreti sa vedeti si filmul.Da.Daca nu in seara asta(fiindca internetul face figuri,si Trilulilu e in coma,iar YouTube are rezolutia scazuta) atunci maine sigur.

Atat pentru azi,

Numai bine!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Spirala tacerii?!

Stephen G. spunea...

aaa...cum? (n-am inteles...ce vrei sa spui?)

Anonim spunea...

Chestia asta cu spirala suna a MISA...

Stephen G. spunea...

Aoleu...nu!

Eu ma refeream la Godsmack - Spiral...Lasa ca pun un videoclip maine seara.

Fereasca Dumnezeu!