vineri, 16 noiembrie 2007

Nu...

...nu am renuntat la blog ,si nici nu-l tratez cu mai multa superficialitate,doar ca saptamana asta a fost nebuna.Luni-Marti si Miercuri nici n-am fost la scoala,fiindca am avut filmari,editari,montaje de facut...va amintiti ca spuneam ca facem un film,nu? Pai e gata...de indata ce ne va permite regulamentul o sa-l uploadez si pe blog.Dar sa vedem cand se va intampla asta.

Alte chestii...
...nu prea stiu sa va spun,zilele astea am fost complet izolat de "lumea noutatilor" si n-am auzit prea multe.
...Romania joaca sambata cu Kastravetzky Bulgaria,din pacate fara Mutu.Faza de atac va fi la pamant dar eu sper sa batem oricum.
...a aparut un site foarte tare,la creearea caruia a participat si mns . Incercati-l ca e foarte tare...chiar aici.
...dupa lupte seculare care au durat o saptamana,am downloadat doua variante de Gears of War,prima fiind in spaniola,cea de-a doua in engleza...finally.Am jucat destul de putin.Cand il mai aprofundez fac un review...ce pot sa spun pana acum e doar...meserie!
...revenind la film am reusit sa invat sa folosesc Ulead VideoStudio 11 Pro.Noroc ca nu am fost singur.Chiar vreau sa le multumesc colegilor pentru ajutor.
...sunt putin nervos pe scoala,dar despre asta mai tarziu.
...mai sunt suparat ca din intreaga lista din www map,doar doi posteaza constant...unul dintre ei fiind Zoso,cealalta ...Oana.Oameni buni,ce se intampla?

Mda...pai cam atat.Sincer nu vad ce as putea pregati pentru lectura de week-end.O sa meditez la asta.Cam atat si urati-mi succes la ultima zi din aceasta mizerabila saptamana.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ceilalti poate ca sunt mai ocupati si nu le mai sta capul la blog. Abia astept sa vad filmul.

Stephen G. spunea...

De indata ce voi avea voie,il uploadez. ;) o sa mai dureze ceva dar...

Anonim spunea...

Oooo..Stephen e actor!!

mda..nu postez pentru ca muncesc foarte mult la primul nostru patch ( fifa-evolution*com ) Si.. nu am timp.Imediat ce o sa il scoatem ( Primera Division Patch ) o sa revin.Tot pe calea asta te rog sa te inscrii si tu pe forumul nostru

Stephen G. spunea...

mane,eu ma inscriu,dar sa-ti promit ca ma tin si de postat...asta e greu...lack of time...si pe fifaro abia mai stau.