vineri, 23 noiembrie 2007

Epilogul saptamanii

Va scriu aceste randuri de pe acelasi calculator,cu un OS proaspat(tot Windows XP SP2) .Asadar,am facut prima mea instalare Windows.Momentan totul e ok...mici erori si lipsuri pe care le voi repara cu timpul.Initial m-am gandit sa incerc Vista...dar parca e prea riscant.

Am reusit si eu sa racesc pana la urma.Toata lumea a facut-o...eu de ce nu?E naspa sa fii racit...cica te poti odihni mai bine,dar eu tot obosit ma simt.

De ieri a inceput Ziua Recunostintei...la americani,desigur.Mai exista o porcarie:Ziua Recunostintei a Constantenilor.Info chiar aici.

Luand mai multe programe la instalat de la 0,vad ca a aparut un Mozilla Firefox cu meniul in limba romana.L-am luat si eu...mi-e destul de greu sa ma obisnuiesc dar merge.

Gears of War inca nu merge...L-am instalat si pe un sistem proaspat,dar insista sa se blocheze si sa arate o eroare sacaitoare care ma scoate din joc dupa ...15 minute de jucat.Chiar si cu o experienta modesta,de 15 minute pe zi,trebuie sa recunosc ca jocul e impresionant.

Uraaa.Romania merge la Euro!Yaaay.Bun.Succes! Vedeti ce faceti!
Fericirea mai mare este ca Anglia a ratat turneul final.Mwahaha! McLaren you sucker...pacat de jucatorii aia minunati care ii ai.S-a certat ca prostul cu Beckham,Rooney si Owen.Hai boule,unde ai ajuns cu certurile tale? Englezii si-o merita.Nu-mi plac rusii dar in momentul asta ii prefer pe ei.

In week-end avem ultra-marele-uber-gigantul derby de trei lei jumate dintre Steaua si Dinamo...alias Oile Batute de Soarta vs Javrele Jigarite care Miauna .Meciul se disputa pe Stadionul Ghen(ce)a .Hai Farul!

Vedeam de dimineata ca Federer a jucat doua meciuri amicale cu Pete Sampras,si elvetianul spunea ca Sampras ar fi inca fara problema in primii 5 in ATP.Ma gandeam ca americanul are acum 36 de ani,si s-a retras in 2002,adica la 31 de ani...Wow...adica inca ar mai fi jucat si l-ar fi santajat o vreme pe Federer prin marile turnee.Nu e rau ca din cand in cand sa mai exista aliati de-ai lui Nadal in lupta cu Roger.Pacat...oricum,un mare talent.

Inchei promitandu-va ca filmul va fi postat pe 26-27 noiembrie pe acest blog.Atunci se stabileste daca el intra in concurs,si fie ca intra fie ca nu ,eu il postez aici.Daca intram in concurs,va voi pune sa votati!

Altceva nu prea mai am de povestit.Week-end placut every1 !

4 comentarii:

Anonim spunea...

yay.Astept filmul :D Si..Echipa aia din ghena o sa bata cu 2-0 :P

Stephen G. spunea...

Mda...cui ii pasa oricum?

Anonim spunea...

Ce film bre, ca nu prea is la curent :D

Stephen G. spunea...

Clasa noastra,la liceu,am facut un film pe tema : Fii cool fara alcool / Alcoolul nu te face mare

Link unde am scris:http://stephen91blog.blogspot.com/2007/10/niste-chestii.html