miercuri, 7 noiembrie 2007

Ce mai fac,ce mai citesc,ce mai cred,ce se intampla...

Un articol ceva mai complex dupa ceva timp:

-am imprumutat de la o buna prietena primul roman a lui Stephen King - Carrie...este de departe cea mai buna a sa...dar favorita mea ramane Shining.Iar pe cititorii fideli ai "Regelui" tin sa ii intreb(daca au citit Carrie) daca au descoperit in cadrul cartii Nasterea lui Christine(Christine,masina posedata...) .Check it out si veti vedea ce geniu este acest Stephen King.
-banuielile mi-au fost confirmate.Tot tambalaul ala cu boxerii care vaaaai,au furat din New York,toata lumea ii huiduia,ii dadea afara,ii injura etc etc cand ei saracii s-au intors in tara si au aflat socati ca au furat ceva...Boxerii nu au furat nimic,eu sunt sigur.
-nu vreau sa comentez prea mult pe tema "romanii din Italia care fac si dreg" .Ideea e ca totul a fost un pretext pentru "cizmari" sa-si verse amarul in legatura cu ceea ce fac anumiti romani in italia - intr-un cuvant -- tiganie,si aici nu ma refer la culoarea pielii.
-Steluta joaca asta-seara returul cu Sevilla.Sper din suflet sa joace Diego Capel si sa faca spectacol.Pustiul a fost incantator in tur.
-aseara a fost batut un nou record in materie de scor in Champions League...Liverpool-Beskitas 8-0 !
-Gears of War a aparut si pe surse mai...neregulamentare.Dar eu il iau cu viteza luminii stinse.Incredibil de greu merge...parca toata planeta l-ar vrea...Hey,chiar asa si e!
-acum rontai fistic si beau Ice-Tea asa ca va las sa va uitati la meci...

O seara buna!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Da, am Citi Carie, geniala, intr-adevar.
Si habar nu am cu cat a luat bataie steaua, caci a luat, nu?

Stephen G. spunea...

Dap, 2-0 !

Anonim spunea...

dar a jucat Diego Capel?
DIEGOOOOO TE IUBEEEESCCC