vineri, 27 aprilie 2007

Preferinte muzicale

Sunt de acord,rockul nu este singurul gen de muzica.Adevarat.Personal,prefer rockul,si mai adevarat.Dar nu pot sa cred ce muzica pot sa asculte unii.Pe lumea asta am vreo 3,4 genuri de "artisti" pe care ii urasc:
1)Manelele-degeaba se tot agita admiratorii,aceste idiotenii sunt,au fost si vor ramane pentru totdeauna niste manifestari de incultura.Howgh! Am spus.
2)Asa zisii mari artisti care canta o muzica "," ce chipurile prind la publicul tanar dar care dupa maxim 6 luni de zile devin mai mult decat anonime.Formatii de genul Pussycat Dolls,Beyonce(care desi are o voce senzationala a cam luat-o pe aratura),Nelly Furtado(care zici ca e o matza prinsa intre etajele unui bloc atunci cand canta),Britney Spears(yuuuk),Akon(manea americana) s.a.m.d
3)Asa zisii "artisti rock" sau mult mai bine spus punk-rock.Cred ca sunt cel putin 300 de trupe la ora actuala care canta niste tampenii pe un stil de muzica ce suna la fel,toate melodiile suna la fel si care au aceeasi istorie de infiintare:Pai se cunosteau in liceu,exersau in garaj,si au devenit artisti...Americanii...
4)M-am decis sa acord o pozitie speciala unui alt grup patetic care insa,a innebunit planeta:D-lor si d-lor,RBD...De ce nu-mi plac daca la 3/4 din Pamant ii adora...Pai in primul rand ma scoate din sarite faptul ca unii cred ca pot fi si actori si muzicieni,ceea ce mi se pare exagerat si penibil.In al doilea rand,arata toti zici ca sunt scosi din PlayBoy.Deci stai-asa:si multi-talentati,si chipesi,si din aceeasi tara???Come on! Si in al treilea rand,muzica pe care o mimeaza...Este aiurea,fara pic de valoare,fara vreun mesaj,totul despre aventurile lor in dragoste si tot asa.Si au o intonatie in voce de parca ii ameninta cineva cu pumnalul la gat.THEY SUCK.
5)Si alta nebunie,cel putin in Romania(si la mine in clasa),muzica(in ghilimele) house.Niste zgomote creeate pe computer si repetate la infint care cica e muzica,si mai e si misto.Din partea mea...No Comment.

Ce sa ascultam deci.Nu va obliga nimeni sa ascultati Metallica,Godsmack daca nu va place metalul.Recomand alti artisti si pentru alte genuri,Iris,Pheonix,Christina Aguilera,Eminem,50 Cent,Familia Iglesias,Avril Lavigne,Anna Johnsson,Pink si tot asa.

2 comentarii:

Anonim spunea...

un hatru zicea ca suntem ipocriti si ca dupa 3-4 sticle de vin toti devenim manelisti.
bineinteles ca avem toate argumentele si dovezi suficiente sa-l vaporizam crestineste...pe individ.
cred ca situatia ideala este, atunci cand avem posibilitatea si resursele, sa ascultam cam tot ce se poate si apoi reflectand la efectul sunetului, al versului asupra noastra sa tragem concluzia: imi place/nu-mi place.
suntem multi si consumam.
asadar si ei produc mult pentru ca piata are resursa sa absoarba. de la trupe de bimbo (blonde sau brunete... toate sunt bune) la trupe la limita pop-ului cu rock-ul sau punk-ul. e bine sa lasam genurile sa se intrepatrunda.
ascult vivaldi si beethoven si enya si nithwish si rasmus si him. diversitatea ne inbogateste. ar trebui sa ne faca mai flexibili, mai relaxati, mai contemplativi in efortul de a ignora mojiciile sistemului.

Anonim spunea...

Multumesc pentru un blog interesant