luni, 19 septembrie 2011

Ipocrit ?!



Cum este un om care se dă mare cunoscător al muzicii, cu un simţ fin critic, foarte pretenţios şi maliţios faţă de oricine vine în faţa lui cu o piesă non-mainstream când în realitate el se ocupă să fure de la alţii şi să modereze emisiuni cretine cu pitipoance şi cocalari amatori de playback într-un perpetuu demers de a promova non-valorile şi incultura?

În fiecare sâmbătă şi duminică...la Antena1.

Deşi eu în locul vostru nu m-aş deranja, emisiunea e la fel de nasoală cum au fost şi preselecţiile. Juriul are pe sticlă prezenţa unor cărămizi şi ce spun ei este la fel de interesant ca uscatul vopselei. Montajul mi se pare defectuos iar publicitatea continuă (nu mai pot suporta portocaliul pentru o vreme) în timpul şi-n afara emisiunii strică orice plăcere de a asculta nişte oameni cântând (fie frumos sau urât).
Nu că aş fi fan ProTv, de fapt pe ei îi urăsc mai tare din diverse motive dar există un adevăr general. Emisiunile lor ridică măcar interesul şi sunt făcute profi. Antena1 va arăta întotdeauna ieftin, kitschos şi cocalaresc. Că doar au emisiuni cu botezatu', nu?

4 comentarii:

iuliana spunea...

nu am vazut x factor, si sincer, nici nu-s curioasa. tocmai pt ca in juriu sunt doi oameni care habar nu au pe ce lume traiesc. si cam stiu pe ce e bazast tot concursul. dar, bote, tot e invitat si pe protv, right? evident, pro e mai tare... doar ca eu nu mai suport canalul ala de televiziune tocmai pentru ca acolo tiganii sunt slaviti, manelele-s la ele acasa si mai au si stirile de la ora 5. acum, sa vedem ce-o fi si cu vocea romaniei.

Anca G. spunea...

M-am uitat la o ediţie X-Factor din curiozitate, dar mi s-a părut extrem de obositor. Poate dacă ar fi organizat de... HBO ar fi altă chestie. Sau de orice canal de televiziune care nu bagă j'de mii de ore de reclame.

Pseudonym spunea...

urmarind emisiunea de aseara, mai mult din curiozitate, am ajuns la concluzia ca pentru oamenii astia factorul X inseamna pitiponcareala si in nici un caz talent. am ramas surprinsa, in mod negativ, de ceea ce am vazut. au dat un sut in fund unor voci extraordinare si au primit cu bratele deschise niste ...nu stiu cum sa le numesc... care nu au nimic de a face cu muzica. trist!!! asa sprijinim noi adevaratele valori... si peste cativa ani ii vedem ca participa la emisiuni in afara, si sunt apreciati la adevarata lor valoare si atunci ne amintim ca sunt ai nostri. astia suntem!
cat despre juriu ->imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp(Imi este mila de Paula). Rusine!

bebe spunea...

Smecherie:X