sâmbătă, 17 septembrie 2011

In Memoriam...

Din pricina unor probleme tehnice (care încă persistă, dar na...) n-am putut face articolul ăsta la momentul potrivit, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

S-au împlinit nişte ani de la naşterea unui uriaş cântăreţ şi unul dintre cei mai carismatici frontmani din istorie. Freddie Mercury este unic, inegalabil, genial şi orice alte cuvinte ar fi de prisos căci nu vor putea măsura niciodată imensitatea acestui artist. Să ne amintim de el aşa cum o merită:




Mult mai recent s-a produs o altă tragedie în lumea filmului. Charismaticul Andy Whitfield, protagonistul din Spartacus s-a stins din viaţă după o lupta aprigă împotriva cancerului. Poate că Andy nu s-a remarcat foarte mult în afara producţiei Starz, dar chiar şi-aşa, cred că prestaţia lui din primul sezon Spartacus a fost demnă de toată lauda - plină de pasiune, emoţie şi sentiment, astfel că am ajuns să îndragesc serialul din cauza lui. Şi-a lui John Hannah recunosc.
Este trist că un astfel de om a trebuit să plece atât de curând dintre noi lăsând în urmă o familie şi un serial care nu va mai fi niciodată la fel fără el în rolul principal.
Odihneşte-te în Pace, Andy şi fie ca zeii să-ţi acorde liniştea pe care o meriţi.
Sperăm că Liam McIntyre va face dreptate lui Spartacus şi va reuşi să aducă măcar aminte de sclipirea lui Andy!

Kill Them All!



Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu va mai fi la fel Spartacus. Tot timpul aşa a fost... când se schimbă actorul unuia dintre personajele cheie se schimbă puţin şi percepţia noastră, ca privitori, asupra serialului.

Vreau să zic că o să avem tot timpul în minte 'mă, acolo trebuia să fie Andy'. E clar că ne-a intrat în subconştient asta şi, cel puţin la primele episoade, la scenele cu Liam McIntyre e imposibil să nu ne gândim că ceva nu e în regulă. Pur şi simplu aşa funcţionăm ca oameni.