miercuri, 13 aprilie 2011

Talente

Ok, pana la urma au talent romanii?

Formatul asta m-a fascinat inca de cand l-am descoperit cu tutele alea doua, gemenele care imparteau acelasi creier, in timp ce participau la Americanii Talentosi. Avand in vedere ca acolo juriul era format din 2 idioti si un nene englez prins intr-o tara deloc potrivita caracterului sau, cred ca americanii si-au meritat soarta de a avea in concurs doua distruse din Romania care au impresia ca pot canta. Adevarul este ca suntem plini de specimene dinastea. Dar la fel sunt si americanii. Sa revenim...
Britain's Got Talent mi s-a parut plin de mai mult gust si m-a impresionat in mai multe feluri : o data ca am gasit-o pe cantareata mea preferata :), l-am mai vazut si pe Andrew Johnston (specimen englez de Narcis) si am descoperit-o, odata cu restul lumii, pe Susan Boyle. Cool!

La noi parca lipseste ceva din toata grandoarea aia. Sa fie prezentatorii prea ametiti? Sunt simpatici amandoi dar parca uneori se abat exagerat de mult de la subiect si duc niste discutii acolo unde nu-si au locul. Asta si faptul ca  intrebarile sunt atat de...ProTv. Uneori am impresia ca ma uit la stirile mondene din fotbal...a.k.a. sport. Juriul e ok, dar niciunul nu m-a impresionat prea tare pentru ca si-au luat toti niste roluri. Mihai Petre vrea sa fie Simon Cowell, Andra are rolul mamei ranitilor, poate doar Andi este un pic original. Dar nu este indeajuns.

N-am inteles sensul. De ce imi arati preselectii cu 100 de oameni acceptati, doar pentru a lua 48 intr-un final. Kinda'of sucks. Exista o gramada de concurenti interesanti, recunosc, n-o sa insir o lista dar majoritatea au trecut mai departe in finala. M-am saturat de trupe de dans, de fapt de dans cu totul. Cand am vazut-o pe Iulia-what's-her-name mi s-a facut rau. Daaar...era un baiat care dansa bine de tot, de zici ca era rupt din You Got Served. Trupa aia de karate mi se pare degeaba, si asta va spune unul care a facut 5 ani de arte martiale. Nu surprind nimic din ceea ce inseamna arta in sine, sunt doar faze de spectacol la care au pus botul fanii filmelor cu Van Damme, Segal sau Bruce Lee. Nasol moment!

Da, fazele nasoale au constat in cei care au mers mai departe si pana la urma in prezenta unora care nu-si aveau locul in semifinale. Iata inca o data dovada ca la astfel de concursuri n-ar trebui sa decida telespectatorii cine castiga, in contextul in care tara asta e plina de idioti si analfabeti. Modelul Survivor (voteaza cei eliminati din concurs) mi se pare mult, mult mai inspirat.

Talente sunt. Maniera in care ne sunt prezentate mai trebuie finisata. Oh well, poate din sezonul 2.

4 comentarii:

Anca G. spunea...

Mi se pare sec. Inițial am crezut că-i de vină televiziunea, dar nu mă pot gândi la alt canal care să-l organizeze. Sincer, eu am crezut că pic de pe scaun când a cântat Narcis - nu m-a încântat, m-a speriat :)). Nu-i contest talentul nicidecum, problema e la mine:))

iuliana spunea...

io nu mă mai joc. nu a trecut mai departe nici un nene care îmi plăcea! renunţ la Pro Tv! gata, am zis!!!

Andrei spunea...

Romaanii au talent dar apar unde nu trebuie sau nu apar deloc :-)

Stephen G. spunea...

@bobo, dar cine te fermecase atat de tare de n-a trecut mai departe?