vineri, 16 octombrie 2009

Agalloch in Romania



Una scurta astazi si tot din muzica - Agalloch vor veni in Romania (eu am aflat de la Saint) in luna martie si vor sustine doua concerte - unul la Brasov si unul la Bucuresti ; dupa spusele celor de la MetalHead, spectacolele vor fi diferite...un soi de partea I si partea a II-a.

Martie o sa fie o perioada destul de complicata pentru mine, dar tare mi-as dori sa pot ajunge la Bucuresti sa-i vad...sunt o trupa cu totul si cu totul deosebita.
Nu sunt tocmai faimosi sau comerciali, dar au o muzica speciala. Stilul ar fi un progressive folk-metal dar stilul nu spune nimic despre ei.

Muzical vorbind, cel mai bun exemplu de cantece de la ei sunt cele pe care le-am postat ascuns aici.

Si o sa mai las o piesa, pentru ca pot :P


Agalloch-Dead Winter Days
Asculta mai multe audio Muzica

6 comentarii:

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

Uite aici mai multe detalii :)

PS: scuze pentru celelalte comentarii sterse :">

Stephen G. spunea...

Mersi :)

Lola. spunea...

pentru ca poti. ;))
si eu mi'as dori sa'i vad,dar nu prea am cum sa ajung pe'acolo.e cam departe,si fiind si'n timpu' scolii...nah...sunt mai multe :-<
si mie'mi plac.si daca nu sunt comerciali,nu inseamna ca nu sunt buni.
piesa care'ai lasat'o aici e geniala :x e preferata mea de la ei.

Lola. spunea...

incep cu o concluzie: sunt blonda!!! :))
ma uitam mainainte pe metalhead.si'am vazut ca vin agalloch in romania in martie.si am vazut ca's la brasov,si ca'i destul de ieftin,si alea alea.si ma gandeam...waw,ar fi fain sa ma duc.
si dupa un timp de gandire,mi'am amintit ca aveai si tu ceva pe blog despre un concert agalloch.si nu reuseam sa'mi amintesc cand a fost.si ce si cum.si acuma cand am intrat si'am vazut ca defapt postul tau era despre acelasi concert...mda...sunt blonda :)) si nu stiu de ce am zis in comm'ul anterior ca nu prea am cum sa ajung acolo.pentru ca pica sambata.si..chiar ma bate gandul sa ma duc :-? :)) in brasov...