joi, 30 aprilie 2009

Nu am chef...

...de iarba-verde.

...de gratare.

...de aglomeratie.

...de zgomot.

...de muzica proasta.

...de oameni care se "distreaza" mancand pana la refuz si ascultand muzica din aia proasta.

...sa ma distrez asa cum concep altii notiunea respectiva.

Rezumand tot ce am spus mai sus, rezulta ca eu nu sunt roman ci un specimen ciudat rasarit de pe alta planeta. Sau cel putin asa par sa dau senzatia. Acum un timp ma bucuram ca vine 1 mai - era o zi libera, era frumos afara...bla bla bla. Dupa o vreme insa, toata chestia asta devine enervanta si plictisitoare. De ce tot timpul de 1 mai trebuie sa mergi la iarba-verde sa faci un gratar, sa bei si "sa te simti bine"? Nu ca as avea ceva impotriva unor astfel de excursii, dar de ce trebuie sa fie in fiecare an la fel? E anost, e plictisitor, e banal (nu e distractie)... De ce in tara asta nu se poate face altceva de 1 mai daca tot e zi libera?

Toata lumea din jurul meu se pregateste de o escapada de genul asta. Nu se poate oare ca intr-un an in loc sa mergem la iarba-verde sa...nu stiu...jucam sah, tenis, sa luam aer curat (nu fum de gratar si gaz de esapament), sa facem tumbe pe sarma - orice decat vesnicele gratare.

Sunt un ciudat? Poate...nu zic nu. Doar ca sunt genul care se plictiseste tare repede de anumite lucruri. Si cred ca din 17 "1 mai-uri" avute, cel putin 15 au avut acelasi tipar. E timpul sa-mi spun mie insumi ca m-am saturat.

Imi e dor de un concert, de o carte, de un film - 1 mai - nu stiu cum o fac altii dar pentru mine e doar o zi in care nu ma duc la scoala.
Cand o sa emigrez, o sa fac multi romani fericiti :D .

2 comentarii:

Anca G. spunea...

Yep..doar o zi în care nu merg la şcoală e şi pentru mine..în plus, e o zi în care plouă şi nu mă duc la şcoală. Dar e o zi în care plouă şi nu mă duc la şcoală în care m-am apucat să-mi vopsesc uşa de la cameră..cu flori verzi că n-am găsit altă vopsea..să vezi ce-mi face mama diseară:))

Stephen G. spunea...

Eh, asta e totusi o zi mai putin plictisitoare pentru tine :))