luni, 13 aprilie 2009

AC/DC in Romania?

Si totusi, Romania ruleaza! AC/DC nu va concerta - zvon raspandit cu nesimtire de organizatorii Bucharest Rock Arena. Intr-un fel ma bucur, nu o sa mai regret ca-i ratez.

Se pare ca intr-adevar vor veni ! Site-ul oficial!

Sa mor de inima nu alta.
Aseara, Metalhead a postat o stire conform careia AC/DC vor veni in Romania - la Bucharest Rock Arena - un festival ce se va desfasura undeva langa kilometrul 15 de langa Autostrada Soarelui.

Nu stiu totusi daca e adevarat sau nu, avand in vedere ca pe site-ul oficial al trupei nu apare nimic dar daca ar fi - hai, sa renunti la Motorhead e una, la Moonspell si Nightwish e alta...dar frateeee - AC/DC!!! Angus Young! Brian Johnson! Ce poate fi mai cool de-atat? (ar fi Metallica, Maiden si Bullet, dar intelegeti expresia).

Faza naspa o constituie biletele, care se cumpara pentru intreaga zi de festival (31 mai) si nu separat asa cum poate ar fi meritat o trupa de rangul australienilor. Biletele sunt, de asemenea, foarte scumpe. Zona C - 100 lei, Zona B - 200 lei, Zona A - 400 lei! Eu nu stiu ce s-ar putea vedea la zonele B, C - avand in vedere ca e o arena de festival care se amenajeaza destul de rapid.
Toata chestia asta nu se sincronizeaza deloc cu planurile mele de scoala si vara, probabil voi fi prea ocupat ca sa ajung, dar continui sa sper.

Se zvoneste ca pentru prima zi a festivalului (30 mai) ar veni Axl Rose & Friends...hm..hm..hm.., vreau sa zic - Guns N'Roses . Chiar si amaratul asta ar fi interesant de vazut, de dragul celor 3 piese bune de pe Chinese Democracy si a hiturilor de pe primele 3 albume.Offf, zvonuri, zvonuri.

'om trai si 'om vedea!

Un comentariu:

Anca G. spunea...

mhm..am auzit şi eu la ştiri.. e ca şi cum ai spune unui copil avortat "şti..puteai să te naşti şi să vezi lumna soarelui"...