marți, 30 septembrie 2008

Title? I'm clueless

Pe cuvant de cercetas ca asta e ultimul post in care ma mai plang de scoala. Gata! Se termina septembrie si eu trebuie sa ma comport ca atare. Da, am cravata si camasa alba. Dar privesc partea buna. Cravata e atat de ieftina si de proasta calitate incat nu vad sa reziste mai mult de 3-4 luni. Deci...nu am foarte mult de suportat. Iar camasa care mi-a cumparat-o mama e chiar misto.

Pentru manualele a doar 3 materii am cheltuit in jur de 160 de lei. E vorba de limbi straine dar totusi...ma gandesc ca la anul voi fi eu in locul celor care mi-au vandut zilele astea manualele lor. Banii vor veni inapoi, in cele din urma.
Orarul mi se pare in continuare de-a dreptul imbecil. E atat de simplu sa faci un program cand ai o clasa ce are doar 30 de ore pe saptamana...pui 6 ore/zi si totul este minunat. Nu. Eu am intr-o zi 4 ore, apoi in alta 7, apoi 6 si iarasi 7. Sunt zile si zile. Ideea e ca ma voi obisnui rapid cu programul. Eu ma trezesc in fiecare dimineata destul de usor. Si inca-l pot urmari pe Mircea Badea!

Ca trei sferturi de liceu, am izbutit sa racesc. Adevarul e ca anul asta vremea a fost ciudata rau. Incalzire globala, poluare, astre suparate...Habar n-am! Ideea e ca astazi este incredibil de cald in timp ce ieri fusese incredibil de frig. Si tot asa...Nici raceala n-a fost una obisnuita. Am suferit una din cele mai tampite tusete pe care mi-a fost dat sa le patesc. Dar sunt ok acum.

Recomandari culturale de la mine pentru oricine mai citeste pe-aici : O viata de rezerva - Judi Picoult - o carte excelenta din care mai am putin de parcurs. La capitolul muzica, eu ma delectez cu foarte mult Bullet For My Valentine. Au atitudine, au tehnica...daca si-ar mai diversifica stilul ar fi perfect. Dar sunt buni de ascultat!

Am inceput sa scriu! E o chestie politista care va urma un model destul de clasic al povestii. Elementele pe care intentionez sa le presar sper sa faca diferenta si sa iasa ceva frumusel. Acum nu stiu cum s-o postez pe blog. Sa astept sa o termin si sa merg pe 1 capitol/saptamana? Sau cum termin un capitol hop! il pun aici? Ma mai gandesc.

In fine, maine e 1 octombrie si de maine reincep bloggingul serios...like in the good old times cum ar spune englezu'. Pam pam!

Ah, si hai Fiorentina! Mutu, da-le gol!

Un comentariu:

Anca G. spunea...

Mai demult eram şi eu nemulţumită de orar..până când am luat contact direct cu o persoană care s-a ocupat cu aşa ceva...Un orar pentru şcoală e foarte greu de făcut, şi durează pe puţin 2 săptămâni. Sunt atâtea clase, sunt atâţia profesori, fiecare cu încadrarea sa; unii mai au ore şi la alte şcoli, alţii au fel de fel de mofturi..Apoi se ţine cont de nişte reguli: luni şi vineri, ore mai uşoare, marţi, miercuri şi joi, moarte...
În altă ordine de idei..cred că e epidemie, şi eu am răcit, şi ieri eram 10 în clasă..:|
Spor la scris!