marți, 10 iunie 2008

Tenis, fotbal...fotbal, tenis

Singurul lucru pe care-l pot scrie in momentul asta - sport. Duminica a avut loc finala masculina de la Roland Garros dintre Roger Federer si Rafael Nadal. Mi-as dori sa pot spune ca a fost un meci frumos. Dar nu a fost. A fost un meci intr-o singura directie. Ori a avut Federer o zi extraordinar de proasta ori Nadal e mult prea bun pe zgura. Inclin catre prima varianta. Din punctul de vedere al unui sustinator de-al spaniolului, partida a fost superba. Cred si eu. Sa-l invingi atat de autoritar pe nr.1 mondial cu 6-1 ; 6-3 ; 6-0 nu e de ici-colea. Mai ales ca vorbim de Roger Federer. Am tinut cu Nadal, dar parca a fost un pic trist meciul. Chiar mi s-a facut mila de Federer...
Ideal ar fi ca daca vreodata Nadal va claca la French Open, cel care va profita sa fie totusi elvetianul, pentru ca este o adevarata legenda a tenisului si merita din plin sa detina toate grand-slamurile.


Simona Halep si Elena Bogdan, doua junioare romance au disputat finala turneului la feminin (repet, junioare). Simona Halep s-a impus in 3 seturi si tind sa cred ca avem un viitor promitator la tenis feminin, cu fetele astea doua, plus Sorana Cirstea si Raluca Olaru.

*


Romanica noastra a jucat aseara cu Franta. Rezultat bunut, da! se putea si mai bine dar e ok. Toti au jucat foarte, foarte bine si nimeni nu are voie sa ma contrazica. De la Banel pana Daniel(Niculae) - si-au dat silinta. Adi Mutu nu a prins o zi prea grozava dar s-a zbatut, a suferit (ftmm Sagnol!) si a iesit prin minutul 75. Franta nu a excelat. Ribery a avut cateva zvacniri dar nimic important. E drept ca au avut ceva mai multe faze de poarta dar per total s-au ferit unii de altii. Lumea spune ca meciul a fost plictisitor. Nu si pentru mine, care am gustat fiecare faza, pasa la maxim. Doamne! De 8 ani n-am mai trait senzatia asta. (si acum 8 ani eram un pusti care nu prea le avea cu fotbalul).
Mai interesanta a fost a doua partida a serii dintre Italia si Olanda. Portocala Mecanica a jucat incredibil si a invins cu 3-0. Rezultatul a fost socant si echipa pe care noi o credeam mai accesibila...nu e deloc accesibila! Damn it! In continuare: HAI ROMANIA!



P.S. Da, ma chinui cu engleza asta. N-am spor deloc in a lucra multe teste, teste, teste. In schimb am un chef nebun de plaja. Apa e calda, soarele straluceste... Va invit la mare!

2 comentarii:

Anonim spunea...

So...cum a fost la examen?

Stephen G. spunea...

Vineri si Sambata am ;)