luni, 16 iunie 2008

Metallica : Death Magnetic



Ieri s-a anuntat care va fi numele noului album de la Metallica, album ce va iesi pe piata in Septembrie. Numai lucruri bune se pot spune despre "Death Magnetic" pana acum: e heavy, are solo-uri, nu e St.Anger. Am urmarit cu destul interes evolutia trupei in studio prin intermediul site-ului Mission:Metallica, site plin cu tot felul de goodies pentru cei care nu mai suporta asteptarea, asa ca mine. Sunt acolo multe poze si preview-uri din studio. Din ce am auzit/vazut pe-acolo albumul va suna bine. Chiar am admirat vreo 2 franturi din niste cantece. Mai jos este trailerul de prezentare:



Bineinteles ca trebuie sa admiram puterea de marketing a trupei care nu putea sa scoata albumul fara nitica publicitate exagerata. Bineinteles ca Mission:Metallica are ca scop reconcilierea trupei cu internautii, asta dupa ce Lars Ulrich (bateristul) a dat in judecata Napster acum cativa ani pentru piraterie. Well...let's see it coming! 23 iulie...se apropie, se apropie!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cu cat apare albumul mai repede cu atat mai bine. Eu doar sper sa nu fie o dezamagire. Si da, 23 iulie e din ce in ce mai aproape.