joi, 20 martie 2008

Fotbal ,politica si monden

Ati observat ca astea sunt cele trei lucruri despre care se vorbeste la infinit in Romania ? Ziare ,stiri ,emisiuni ,carti ...deja ma enerveaza tot mai tare obsesia pentru astea trei lucruri .Imi place ca ramanem populari...sau culti . In sensul ca pastram magica cifra "3" . Nu m-ar deranja in mod special daca macar am excela in vreun fel la vreunul din aceste lucruri .Problema e ca toate depasesc cu mult limitele mediocritatii si a prostiei.

Fotbal
Nu excelam absolut deloc la acest...fenomen care la noi a depasit granita de sport .A devenit un cancan .Am mai discutat si m-am mai plans despre asta de zeci de ori .Mda...ideea e suntem praf la fotbal .Adica sa fim seriosi : in competitiile intercluburi nu am mai avut o performanta notabila de vreo 2 ani.De fapt,anul asta a fost dezastru . Cu nationala ne-am calificat dupa 8 ani de zile la un turneu final ,si citandu-l pe Mircea Badea : "A fost un orgasm national : Vaaaaaai.Neeeeaaaaa-mmmm calificat .Uraaaaaa! " In aceeasi perioada,Oltchim Rm. Valcea si putin mai tarziu nationala de handbal cucereau trofee internationale .Dar nationala s-a calificat! Nu spun ca nu ma bucur dar totusi... Campionatul nostru e o mizerie totala - dupa fiecare meci fiecare echipa se plange de arbitraj .Nu mai conteaza cum joaca ei,conteaza arbitrajul - ne-au furat ! Sariti! Fiecare patron/actionar isi da cu parerea ca un mare specialist in sport .In loc sa mai aflam ceva rezultate sau statistici aflam despre ultimele iubite/masini/vile/haine ale jucatorilor.
Si bineinteles ca avem un clovn suprem in persoana lui Jiji ,dat 24/24 - neconditionat - cel putin 10 minute in orice buletin sportiv.

Politica
Tara asta e un mare cacat .Trebuie sa fim naivi sa credem contrariul .Dar avem politicieni si viata politica foarte activa .Nu e minunat? Ne conduc o mare gasca de burtosi foarte bogati care nu dau doi bani pe astia mai normali si isi vad de furatul lor ...again and again. Dar tot timpul exista scandaluri ,acuzatii si alte asemenea .La fel, nu m-ar deranja daca s-ar face ceva .Pacat ca in tara asta nu se intampla nimic .Se fura dar nu se da nimic inapoi .Dar exista analisti si specialisti care isi dau non-stop parerea si explicatiile despre...nimic. Pentru ca nu se intampla nimic in acest domeniu .Decat ca se fura si se minte cu o ipocrizie supraomeneasca.
Si aici avem un clovn-sef .Este d-l presedinte Basescu - marele salvator al poporului ,cu ranjet plin de talc si privire inteleapta. Multa vreme s-a dat si i-a iesit - in a fi mana dreptatii si a corectitudinii si luptator impotriva coruptiei. Chiar si pe mine m-a pacalit.
Ideea e ca nu exista politicieni corecti in tara asta .Ca e liberal,social-democrat ,conservator,democrat - eu cred ca toti sunt niste hoti si ca toata treaba cu politica e o mare mizerie .Cum ii spusesem la un moment dat si Oanei intr-un interviu... i-as deporta pe toti in Siberia.

Monden
Bine,asta e cea mai tare. Ea in sine e stupida si ridicola indiferent de tara si popor dar cred ca la noi atinge un oarecare stadiu suprem.Aflam despre tot felul de dudui care si-au luat posete(sau alte accesorii) aberant de scumpe sau ca au primit decapotabile .Mai aflam cum le place lor sa faca sex si alte detalii foarte interesante .Numai bun de citit!
Si aici avem lideri .Andreea Marin - ea e peste tot.Nu inteleg cum poate creierul uman sa emane atatea chestii despre femeia asta. Locul doi apartine uneia...Simona...imi scapa titlul .Seducatoare sau asa ceva. Frumoasa nu e...dar apare zilnic dezbracata in ziare .Dar ea e o fata independenta care-si castiga plina de moralitate painea. Nu-i asa? Ma,nu-i asa?

3 comentarii:

Unknown spunea...

1. Ce fotbal? Daca vrem fotbal ne uitam in Spania sau Italia. Acolo macar poti sa te bucuri de sport, fara sa te trezesti cu seminte in par. La romani merge deviza: pe ei, pe mama lor, ca noi dam pumni mai bine.

2. Politica e un haos. Ma uit la organizarea Bucurestiului si-mi dau seama cum merg lucrurile. Nu mai mentionez restul tarii.

3. E Simona Sensual, nu ca ar conta. Si totusi ma intreb: de ce citeste lumea asa ceva? Eu tot nu am inteles ce este asa de interesant.

Anonim spunea...

Ai uitat tonomatele cu euro :))

Stephen G. spunea...

Cum spuneam...nu se vorbeste prea mult despre indivizii astia ?