vineri, 28 martie 2008

3 lucruri mizere

Saptamana asta e jegoasa rau. Numai cretinisme se intampla .Din nou, martie e oribil!

Primul lucru ar fi despre fata aceea de 12 ani ,agresata de altele de 16 ani. S-a zis si dat peste tot! Ok.Ideea e ca aia mica ar fi facut ochi dulci la prietenul uneia de 16 .Astfel ca vacile astea mari si imputite au tuns-o cu forta,ars-o cu tigara si au batjocorit-o .Idiotii de pe OTV mai spuneau ca au si violat-o .Ma indoiesc... Bineinteles ca se doresc masuri .S-a depus plangere. Intrebata ,directiunea s-a grabit sa ne vorbeasca de moralitatea pustoaicei si ca nu-stiu-ce tampenii facea ea. Ok. Si oricat de imorala era ea ,cu ce drept i-au facut cacacioasele alea asa ceva? Mie ce-mi pare cel mai tare rau la astfel de cazuri (gen bobocii din licee,torturati la propriu) este ca victimele nu riposteaza .Doar stau si incaseaza... Pe bune acum. Daca isi bate joc de tine si deja incalca buna-cuviinta, riposteaza la dracu'! Nu sta ! Fa-ti singur dreptate daca nimeni altcineva nu-ti face. Modul in care ea statea mi se pare cel mai socant. La cretinele alea mari le-a scazut nota la purtare si...cam atat. Aham.Buuun. Sigur s-au invatat minte. NOT.Doamne... puscarie nenica,puscarie! Sursa .

A doua chestie s-a intamplat ieri in Bucuresti .O tanara a fost lovita in timp ce traversa pe trecerea de pietoni de o masina neagra ,ce facea parte dintr-un convoi oficial ce-l escorta pe Tariceanu. Politistii au luat-o pe fata aflata pe moarte,au mutat-o pe marginea drumului si si-au continuat slujba incredibil de complexa .Nu se stie daca au sunat la salvare... care a venit...peste 20 de minute de la accident. A murit la spital .
Unu .Acelor politisti din Bucuresti,de pe bulevardul Kiseleff ... va urez sa crapati in chinuri bai,analfabeti nenorociti .Buboaie de grasime si hoti imputiti ce sunteti ! Spagari jegosi sper sa nu mai aveti liniste in capsorul ala mic si inghesuit al vostru.
Doi .Tariceanule ,esti o jigodie. Eu nu inteleg de ce merita jigodiile ca tine convoaie oficiale. Esti un cacat si nu fac nimic in tara asta decat sa furi mult...cat mai mult .De asemenea iti urez sa mori in chinuri .Altii mor pe strada fara sa se faca nimic ,si tie porc ordinar ti se vine acasa sa-ti faca poza pentru buletin (lui sau sotiei,nu sunt sigur) ca e greu sa te misti la un loc cu oamenii obisnuiti.
Deja mi-e sila de astea doua specimene. Sursa .

A treia chestie .Am aflat-o acum un sfert de ora . Deja nu mai comentez . Catalin ii spunea pe buna dreptate "artistului" - scursura . Puscarie ! Nu arta !

Au mai avut loc si alte lucruri nasoale dar astea sunt mai usor pentru mine de dezvaluit. Oana m-a speriat foarte tare ,dar sunt sigur ca a fost o chestie de moment .Sper ca stie cat de mult inseamna ea pentru mine ca prietena internauta.

A mai murit si George Pruteanu ,Dumnezeu sa-l odihneasca !

Si am patit si eu multe mizerii saptamana asta,dar chiar nu am puterea sa ma destainui .Cel putin nu acum...

Pana una alta...eu raman acelasi .O seara buna!

2 comentarii:

Anonim spunea...

1. Viata e de rahat, cel putin a noastra, a romanilor. Ma enervam si eu la fel de rau ca tine odinioara, acum nu mai am nervi.
2. Si tu insemni mult pentru mine ca prieten internaut, cu toate ca sper sa ma vizitezi la vara in Mamaia, ca eu nu stiu Constanta. Tu si Mihai mi-ati redat speranta pentru viitorul tarii. Sa stii ca daca ati deveni vreodata politicieni, eu v-as vota de doua ori.

Stephen G. spunea...

Sincer nu ma tenteaza politica,dar nu se stie niciodata.Degeaba zic -nu- acum,daca peste 10 ani se intampla altceva.

Ne vedem la mare atunci!