miercuri, 26 martie 2008

Deci...ninge!

Fara misto ,afara ninge. Da ,in data de 26 martie 08 ,la Constanta - ninge .Exista ceva mai oribil de-atat ? E frig ,nu e soare ,e umed ... v-am spus eu ca luna Martie are tendinta sa devina oribila.Partea buna e ca traiesc din nou intr-un apartament normal ,cu toate covoarele pe jos si fara praf ,scame si alte asemenea inconjurandu-ma. Deci totul e bine.


Stupiditatea la romani continua .Emisiunea matinala de pe Antena1 e absolut fabuloasa. Cei doi prezentatori fac niste glume fantastice (NOT! De fapt sunt chiar penibile) iar bara cu mesaje prin sms de la telespectatori e savuroasa .Dovedeste ce IQ trebuie sa ai ca sa te uiti si sa intelegi emisiunea celor doi (Razvan si Dani parca-i cheama) .Mesaje de genul "Sunteti cei m-ai tari ; emisiunea voastra i-mi lumineaza viata" (serios? la mine a inceput sa ninga) sau "sunteti cei mai buni,fortza SDR!"

Pe ProTv ,stiristii sunt adorabili .Ar trebui sa-si concedieze stilistul ,sau ce au ei .Mihai Dedu are o camasa deasupra careia are un pulover ,care este de regula roz ,galben si alte culori masculine .Busu,ce prezinta meteo are in fiecare dimineata un frac adorabil .Trecem peste frezatele de la stirile din fotbal...pardon ,vroiam sa zic - stirile din sport si ajungem la horoscop .Lumea asculta fascinata .Wow,oare ce zice la mine ? Ce mi se va intampla ?Ce mi se va intampla mie si altor milioane de persoane care avem aceeasi zodie ? Neti Sandu,de altfel in trecut imbracata cu foarte mult gust arata de-a dreptul penibil .Are o basca pe cap ,manusi din alea care poarta aurolacii iarna si jeansi de rapper cu talia foarte joasa + niste opinci foarte dragute. E nasol daca ProTv-ul a ajuns sa se ridiculizeze intr-atat pentru ...pentru rating,pentru ce altceva? Bine,pana la urma ProTv-ul e doar un OTV cu "P" in fata,deci care-i marea smecherie ?Intr-un timp ProTv-ul era un post foarte bun,la care ma uitam cu placere. Acum chiar imi pare rau sa vad ce a devenit...E chiar regretabil.

Caut si eu pe cele 3 posturi de desene sa vad un desen animat.Dar care sa fie desen animat,frumos ,amuzant ,preferabil tradus decent .Niste sirene ,alte desene retarde carora nu le stiu numele si nimic care sa-mi placa... unde e Viata cu Louie ,unde sunt Copiii de la 402 ,unde e Dexter ,unde-s Tom & Jerry ? Unde?Nu mai vad nimic care sa ma fascineze la desenele actuale. Oare m-am maturizat prea tare?

S-a oprit din nins.Pacat.Vroiam sa fac o poza.

Sper sa incepem zilele astea filmarile ...stiti voi pentru ce. Urati-mi succes! Doar premiera o sa aibe loc chiar aici.

Toate cele bune,pe curand!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si a aici a nins..well mai mult grindina de ma doare capul:d
Razvan si Dani sunt foarte gay! ;))

Anonim spunea...

Zi-le alora de Pro si sa-mi dea mai multi bani, lasa-i cu camasile lor, la bugetul meu gandeste-te.
La 12 si ceva, ningea si in Pitesti.