miercuri, 19 martie 2008

1 an de blogging

Anul trecut pe vremea asta postam primul mesaj pe acest blog .Wow...ce vremuri . La multi ani blogule ! Sa imi traiesti ! Multumesc pentru ca existi si ma relaxezi si ca mi-ai adus buni prieteni internauti (vedeti www map) .

Daca ma bucur de blogging si ma voi tine de treaba ?
Categoric .Am devenit dependent sa-mi astern gandurile pe hartia magica(asa se numeste noul template) si voi continua la infinit .

Daca am si regrete ?
Da , am .Sunt cateva articole care au bulina neagra de la mine .Articolele alea sunt prea pline de zel .Si aici ma refer la "minunatele" manifestari ultrase despre Dinamo , articolul despre politica (m-am sucit 360 de grade de-atunci ) si acel articol -drept raspuns la colegii nemultumiti ca eu imi exprimam opiniile proprii intr-un cadru restrans .Regret chestiile astea ,pentru ca am stricat putin dintr-un blog ,zic eu, destul de dragut asa de felul sau. As putea sa le sterg .Nu mi-ar trebui mult ... doar ca pana la urma blogul este o bucatica din mine ,din cine sunt eu .Adica...asa eram eu la momentul respectiv si ar fi superficial din partea mea sa neg lucrul asta. Eu sunt eu...

Pana acum mi-am lasat mici portiuni din personalitatea mea pe-aici .Acum intentionez sa las portiuni tot mai mari.

Imi doream sa schimb URL-ul blogului pentru ca "stephen91blog" mi se pare cam aiurea acum, la un an dupa...dar treaba e complicata si am lasat-o momentan in aer. Daca schimbam adresa "stephen91blog" - inceta sa existe si vizitatorii nu aveau de unde sa stie de noua adresa.As fi putut face alt blog si sa fac o directionare spre cel nou,dar as fi ramas fara arhiva(intelegand ca raman pe Blogger) .Asa ca momentan stau pe loc.

Multumesc vizitatorilor mei fideli ca ma cititi .Si sunt doar la inceput !

5 comentarii:

Anonim spunea...

La inceput am crezut ca a gresit blogul, dar e tot ala. E frumos, doar ca m-am derutat eu :) La multe postari, la multi ani blogului si la multi ani tie!

Anonim spunea...

La cat mai multi ani blogu' lui Stefan! :p
Treptat treptat,a devenit un hobby pentru mine blogul tau :D

Unknown spunea...

Un blog foarte interesant. Felicitari!!!

Stephen G. spunea...

Simteam nevoia de schimbare .N-ati gresit locul .Veniti,veniti...we have cookies!

Anonim spunea...

La multi ani :> La raport , te citim saptamana de saptamana