vineri, 19 octombrie 2007

Vizitatori ai blogului...

...faceti-va singuri un serviciu si renuntati la varzaria de program web-browser numita Internet Explorer.Conform Trafic.Ro din cati vizitatori am avut pana acum in aceasta luna - 127 au Internet Explorer 6.x ...adica nici macar 7.x . La cati vizitatori am eu cu totul,mi se pare tragic .

Oameni buni...exista web-browsere descarcabile de pe Internet mult mai bune decat IE . Exista cel putin 2 astfel de programe care va va face viteza la net si la download mult,mult mai mare,si sunt gratuite si foarte micute si dragute,cu multe skinuri si care merg foarte,foarte bine fie ca ai calculator performant sau mai saracut .

Eu folosesc Mozilla Firefox si va sfatuiesc din tot sufletul sa-l utilizati fiindca mie personal mi-a schimbat parerea despre net,de cand navighez eu pe el. Deeci... Mozilla Firefox...aici . !!!

Ca o alternativa ,se pare ca destul de buna si ea...(nu am incercat) ...este Opera ... de aici !!!

Mai lasati rahatelul de program a lu' Bill Gates ca nu duce lipsa de bani .

Astept schimbari in statistici ;)

PS Cu Firefox am avut 147 vizitatori pana acum...deci lider incontestabil .
PSS Am aflat ca daca utilizati Internet Explorer 6.x blogul se vede foarte aiurea...incompatibilitate.Shitty program .
Firefox rulz!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Si tu cum ai propune sa ii fac asta laptopului meu care nu accepta nimic fara licenta. Pur si simplu nu poate fi spart. Sa te vad.

Stephen G. spunea...

wow...usor ca nu am vrut sa fiu acuzator ci am vrut sa folosesc un ton mai haios. nu accepta nimic fara licenta? hm...pai eu nu dau nimic piratat,ca programul e gratis .In fine nu conteaza,doar ca am descoperit ca pe tema asta cu pergamentul,in IE se vede urat.Deci era o campanie de promovare in avantajul blogului.

Anonim spunea...

Eu stiu ce ai vrut tu, dar eu nu am ce sa-i fac acestui laptop. Nici macar alt windows piratat nu pot sa pun. Nimic. Nimic. Si eu m-am saturat de Xp Professsional, dar nu am de ales. Iar licentele sunt destul de scumpe, nu prea imi convine sa imi platesc alta. :((