luni, 1 octombrie 2007

Traim intr-o lume nebuna...vol.5 - Gardul Damnatilor

Pentru mine titlul este destul de haios.Hai sa va spun despre ce e vorba.S-ar putea sa va impresioneze si sa va faca o parerea mai detaliata asupra tarii,vietii,oamenilor din jurul nostru.

La noi la liceu,exista o zona unde daca iti petreci pauzele,esti cel mai tare...Esti o vedeta! La fix un pas departare de poarta scolii,adica de partea opusa a gardului,asa-numitul spatiu din afara scolii este locul unde daca nu-ti petreci pauzele si inceputul respectiv sfarsitul orelor de curs...atunci nu existi.

Concret.Ce se face acolo? Se fumeaza-asta in primul rand , se bea-rar dar regulat :D , se discuta-desigur ca nimic inteligent.Ca sa nu exagerez,dar... 3 sferturi din scoala merge acolo.Daca nu iti petreci recreatiile si momentele dintre ore acolo,nu existi,nu te cunoaste nimeni,nu esti popular...esti varza!

Pe langa cei integrati deja in aceasta categorie,mai exista alte doua -- damnati(aluzie la titlu) wannabe,cei care sunt foarte pampalai dar vor sa fie si ei trendy-mlendy-flendry-klendry...deci cei cu personalitate Zer0 si a doua categorie(al carei mandru membru sunt si eu ;) ) a celor care in mare parte isi petrec timpul in scoala,pe hol in clase,etc...este categoria celor care nu dau doi bani pe smecherimea de la gard,care nu fumeaza,care sunt destul de normali...si care...ii doare fix in...cot(in ce altceva?) de parerea altora.Tocmai m-am autodescris . :)

De ce Gardul Damnatilor? Sa zicem ca locul ala e ideal pentru a-ti incepe procesul de moarte lenta.E atat de usor sa inhalezi fumul de la zecile de tigari,astfel ca o sa ajungi sa nu mai conteze daca fumezi sau nu,o sa mirosi fix ca un fumator.Dap,majoritatea celor de-acolo sunt...mindless si sunt destul de damnati(dar au alte...resurse). Este extraordinar de "tare" cand mai vezi cate-un taranoi cu BMW-ul(sau alte asemenea) negre pe care le auzi de la cativa metri distanta.De fapt auzi doar basii...melodia nu mai conteaza...rap,club sau manele! Ce mai ,e super...

Recunosc ca anul trecut am fost aproape sa ma alatur lor,in momentul in care mi s-a oferit o tigara.De asemenea recunosc ca am stat o vreme(poate a fost o secunda,poate zece,poate mai mult) pe ganduri.Dar din fericire,am refuzat.Oh,si sunt mandru de asta :P . Asta a fost asa-ca o imagine asupra elevilor romani.La fel ca aia cu scrisorica...cum ma asteptam,aceea nu a ajuns la urechile nimanui din cele vizate...sau nu s-au simtit.

Cam atat pentru azi...

7 comentarii:

Anonim spunea...

Imi plac povestile tale de la scoala. Imi amintesti de vremea cand eram eu la liceu. Nu s-au schimbat multe de atunci. Numai ca eu eram si de o parte si de cealalta a gardului. Adica eram fumatoare, dar ma ocupam de lucruri inteligente.
Probabil ca nici in viitoar nu se vor schimba prea multe. De la liceu pornesti in viata. De obicei pornesti ori cu capul sus, ori cu el tot sus, dar din prostie. La liceu se aleg oamenii si ratatii. Asa e viata.

Anonim spunea...

superb articol :) , si eu sunt in grupul tau , Stephen.

Stephen G. spunea...

Cool ! Esti trendy-mlendy-flendry :))

Anonim spunea...

Tocilarilor. :)

Stephen G. spunea...

La notele mele numai tocilar sa nu ma faci :p ...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.