sâmbătă, 20 octombrie 2007

Rezumand totul din ultima vreme...

... Romania merge la Euro 2008 !!! Mamalitzky go home ! Asta pentru castravetii de la Sud de Dunare.Oricum venim la Sofia sa v-o dam.Voi posta mai multe treburi cand s-or trage grupele.Pe-atunci voi renunta definitiv la "postul fotbalistic".
... apare filmul-parodie Meet the Spartans (zoso.ro) ...ce pare ca vrea sa combine Meet the parents...300...si pe Britney Spears.
... threadul anului cum a zis Ratonu ...pe forumul FifaRo .Bravo mai marioo ,ne-ai scos din amorteala!
... La multi ani,Sirius !
... pe 2 noiembrie apare (in sfarsit) Gears of War , platforma PC !!! Hell Ya...in sfarsit un joc ce merita rulat.
... mananc pe paine Prison Break,cel putin 2 episoade pe seara .Am spus ca ma enerveaza ProTv-ul.Episoadele pe care le-am vazut eu aseara vor fi la Sarbu abia prin Decembrie.Naspa!
... noul single a trupei Iris, "Eterna" ,m-a dezamagit enorm .Uneori imi spun ca sunt prea batrani.Si totusi uitati-va la Rolling Stones . Sper ca albumul "Iris - 30 de ani -cei ce vor fi " sa aibe si altceva nu numai piese lacrimogene ala Directia 5 .Floare de iris a fost una , Iris Maxima alta...dar parca si Iris Eterna e prea mult.Asteptam...asteptam...asteptam.
... Metallica a anuntat ca habar n-au cand iese albumul.Genial...cand Decembrie,cand Februarie...Sa iasa odata ca nu mai pot. Hetfield si-a ras barbuta de Mos Craciun,Lars parca a mai slabit,Kirk e tot asa ca acum 20 de ani,Rob inca poarta pantaloni trei sferturi.
...acum vreau sa termin articolul ,sa intru in Word,si sa scriu ceva...asa ca va zic la revedere.Maine...capitolul 8 din Vanatoarea.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Stiu ca poate nu e cazul sa iti scriu. Stiu care e parerea ta despre toata clasa. Nu m-am stresat pt ce ai spus, poate am facut putin misto. Nu am vrut sa te abordez cum au facut cateva colege pt ca mi s-a parut ca erai pus la gard asa ca nu avea sens sa ne strangem toate in jurul tau. Sunt constienta ca nu te intereseaza parerea mea despre tine chiar daca e una buna, dar cred ca ai fost cam dur si ca ai judecat oamenii dupa aparente.
Nu te urasc, asta in niciun caz, nu sunt suparata sau altceva. Sunt parerile tale si nimeni nu are de gand sa le schimbe. Nu stiu daca asa ai vrut sa primesti atentie, nu stiu daca asa ai vrut sa te "onoram" cum ai spus tu. Eu am vrut dintotdeauna sa formam o clasa, dar mi-am dat seama abia acum o saptamana ca niciodata noi nu o sa fim o clasa. Banuiesc ca si tu stii asta, dar mi-ar placea sa cred ca macar am incercat sa constituim ceva.
Iti respect preocuparile, dar nu cred ca ar trebui sa ne includa si pe noi, astea din clasa.
P.S. Ai avut bloggul la status, asa ca nu te mira de unde au aflat colegele despre el.

Stephen G. spunea...

Iti multumesc in primul rand ca te-ai semnat...Hm.Esti prima...ceilalti ma acuzau ca nu zic lucrurilor pe fata.In fine...Am fost dur? Poate greseala mea a fost ca am generalizat...i-am pus pe toti in aceeasi oala.Numai la asta ma gandesc in ultimele zile...ca i-am numit pe toti prosti,cand eu,in momentul respectiv nu ma adresam decat unui numar foarte redus de persoane.E o greseala pe care mi-o recunosc,dar gandeste-te ca ar fi fost mai rau daca numeam persoane.Si asta mi s-ar fi parut incorect fata de respectivii/ele.Probabil ca nu te ajuta cu nimic,nu ma crezi,ma rog...asa de informatie...tu personal nu ai fost niciodata in vederea articolelor mele.
Atentie,crede-ma ca nu am vrut...am fost uimit,inca sunt,ca totul s-a descoperit,si nu sunt genul care sa cerseasca asa ceva...au fost doar niste isorisiri pentru cititorii mei mai fideli,care din intamplare a nimerit la voi.Asta e...eu am gresit,unii au gresit prin abordare,conteaza prea-putin.Eroarea a fost facuta...ramane sa vedem ce va iesi mai departe.Unii au dreptul sa fie suparati pe ce am scris,altii nu.Tu spre exemplu,ai tot dreptul...Fiindca eu stiu cine esti,si tu stii la randul tau cine esti.Cu altii exista o problema...Mersi inca odata de sinceritate . ;)

Anonim spunea...

mm Stefane :)) , respectivii ... suntem doar 4 .. fara tine 3 :| tampitule