vineri, 19 octombrie 2007

Pus cu spatele la dulap...zidul era un pic mai incolo

Este toata lumea aici ??? Sigur ati venit toate? Toate 23 ? Ma, sigur ? Ok...

Tocmai am recitit articolul ala cu...Model de elev...stiti voi. Ok ,prea dur...Ar fi trebuit mai cenzurat .Ce vreti? Draci,nervi,viata ,eu ...

Colegele mele au descoperit blogul,banuieli confirmate...am fost cuprins de uluiala sa aflu ca au si reactionat.Dap,azi am fost luat la intrebari de un numar considerabil de colege foarte nemultumite de memoriile mele(publice) . Sunt mai mult decat uluit...sunt incredibil de extraordinar de nemaivazut de inexplicabil de surprins.Prin ceea ce unele dintre voi au facut azi(in ora de mate) mi-ati insuflat un mare respect pentru voi.Sincer. Nu ma asteptam si pentru anumite parti,trebuie retrase cuvintele.Ati avut tupeu...Ca asa sunteti voi,tupeiste.Si asta e foarte bine.
Pe de alta parte,sunt dezamagit de faptul ca va simtiti atat de jignite.Fara indoiala ca m-am inselat iar...voua va pasa de ceea ce cred si gandesc eu.Un lucru pe care eu nu-l credeam .Am fost foarte acuzator,am fost oribil poate? .Nici chiar asa...inca am respectul de sine si nu ma milogesc pentru iertari,pentru ca nu am gresit cu nimic(cu exceptia a ce am spus mai sus) .Voi aveti o parere despre mine.Cineva mi-a spus acea parere,pe care voi nu ati impartasit-o "face to face" .O sa cer o confirmare si apoi va voi spune despre asta.Imi place sa cred ca acelasi lucru l-am facut eu.Mi-am exprimat parerea si nu "face to face" . V-ati simtit jignite,pentru ca erati vizate de indicii,ale obiceiurilor si locurilor strabatute .Doar una dintre voi s-a detasat...nu s-a simtit absolut deloc...a fost un pic mai agera ca celelalte si s-a autoexclus.Asta am asteptat sa faceti acelasi lucru.
Ce ma enerveaza cel mai tare este ca mi-ati dat si un sentiment de vinovatie,pe care ratiunea imi spune ca nu am de ce sa il am.E blogul meu...scriu ce vreau eu pe el.Dar absolut orice vreau eu.Nu trebuie sa ma cenzurez,abtin pentru nimeni .Cu toate astea ma simt vinovat pentru anumite injurii .Pentru asta,imi cer sincere scuze.Nu inseamna nimic.Stiu.No problem.Asa am gandit atunci.O parte din mine inca mai gandeste asa.Asta-s eu. Eu sunt eu,si nimeni altcineva.

Acum...niste raspunsuri :
-faza cu Harry Potter era un exemplu nevinovat.Lasati vrajitorul in pace,luati-va de mine.Am spus la cine ma refeream-persoana cheie.Asta cu cartile in general.Stiu ca cititi si voi.Toti citim de ne iese pe nas cu scoala asta.
-asta cu fumatul ... pur si simplu nu suport...sunt imbecil ca judec in halul asta,dar nu ma pot abtine sa nu acuz pe oricine in faza asta .
- va rog...va implor terminati cu "geniul" si astea...Iar sunt niste chestii care ma infurie... Nu sunt geniu,nici avatar de inteligenta,nici Dumnezeu pe Pamant . Eu sunt eu...tu esti tu...si tot asa.
-pentru aia excesivi de ironici,care nu m-au abordat...acum voi faceti pe desteptii cu ironia si sarcasmul...
-poate par frustrat,dar va asigur ca pana la urma ma doare fix in cot ca nu am "colectivul mult visat".Pentru ca asa ceva nu exista...trebuie sa ma schimb eu...eu m-am schimbat,dar in directia opusa.
-unele pareri le mentin,pe altele le-am modificat.
-nu am pica pe nimeni...nu urasc pe nimeni,nu pandesc pe nimeni pe la spate sa-i dau cu manualul de istorie in cap.Sunt iesiri,crize,pareri...
-ati spus ca nu puteti lasa comentarii...am incercat cu Internet Explorer 6.x , Opera si Firefox,care il folosesc eu...Toate merg bine-mersi...nu stiu ce ar putea avea...incercati sa mai umblati pe la firewall.

In final...daca mi-am creat antipatii serioase...spre ura...asta e.Unii inteleg ceva,altii altceva.Ramane la latitudinea voastra.Va regasiti in ceea ce scriu,sau nu.E treaba voastra.Nu incerc sa schimb pe nimeni.E doar parerea mea...

Oh,da si manelele si muzica de club sunt naspa ! Rock 4 ever !!!!

9 comentarii:

Anonim spunea...

=)) Da, ai fost foarte tare: manelele si muzica de club sunt naspa. Dupa toate alea, asta a picat ca o bomba pentru majoritatea colegilor tai. \Ti-am mai spus, nu te mai scuza. Si esti un geniu. Fii mandru de asta.

Anonim spunea...

esti praf :) .. la unele faze ai dreptate ... dar ... in rest esti praf .. =))

Stephen G. spunea...

dragut...si de ce anonim ?

Anonim spunea...

auzi da` dak io`i dau tte astea Domnei directoare ;))
app nu te obosi sa le shtergi ;)
am print screen`uri shi dokumente..totu` aranjat in stiulu` thau :))

te`am pupat!

Stephen G. spunea...

Uhuhuhuuuu...nasol.Pai imi e frica...opreste-te.Nu......

Ok.Bullshit.E blogul meu,scriu si fac ce vreau eu in el...si din cate stiu eu,nu exista lege in lumea asta in care sa nu am voie sa-mi exprim parerea . Nu am de ce sa sterg ceva...Te rog,du-te la directoare.Fa-mi reclama...da' mai si semneaza-te.
Cheama politia,fortele anti-tero...orice!

Anonim spunea...

Se pare ca colegii tai nu au trecut pragul de cinci ani. Ce sa mai vorbim despre capacitatea intelectuala si altele. Oricum, ai dreptate, directoarea nu are ce iti face. Dumnezeule, chiar sunt prosti. Ideea era ca tu ai tinut cu scoala, dar ei nu cred ca au inteles nici asta.

Anonim spunea...

Well...tin sa spun k ai dreptate in privinta muzicii....dar sa o luam si noi asa...gusturile se respecta, nu se discuta...doar te caci in ele...asa k ar trebui totusi sa nu judecam lumea dupa asta!kestia cu directoare si diriga e o totala aberatie ptr k nu ar avea dc sa reactioneze urat atata timp kt tu te ai referit la colegele tale(unde sutn si eu inclusa..desi nu prea ma simt) k fiind nijte proaste...luand apararea profesilor..ah mai vreau sa subliniez cva...parvenita stii c inseamna?la varsta asta nu ai cum sa fii parvenita;)check the dex baby! imi plac opiniile tale...dar repet nu cataloga lumea dupa faptu k fumeaza sau au oaresce difilcutati la sc plm:-??nu dau nume..cum nici u nu faci so...sincer kiar ma roade curiozitatea sa vad c scrii mai departe...:P....sa ma semnez??...myanda

Stephen G. spunea...

Hey,deci merg lasate comentarii,nu ? :D Good.Now...Ai spus ca nu te simti ???? YEEES !!!! Pai exact asa vroiam ,sa nu te simti...Din partea mea sa nu va simtiti niciuna...Nu te-am inclus...am generalizat.Asta era ideea,vroiam sa vad cum reactionati.Atat imi pare rau ca tu te-ai simtit vizata.Pacat...pentru ca tu esti o persoana foarte inteligenta,dar pur si simplu ai pus prea mult la suflet.E drept ca am boala pe anumite persoane din clasa,din pricina a cum se manifesta dar nu in numar de 26.Repet,chiar imi pare rau ca ai pus la suflet...cu totii stim ca m-am referit la profa de istorie in articolul ala,si din cate stiu eu,tu nu te-ai plans,sau nu te-am auzit,deci nu ai de ce sa te simti vizata.Dar ti-am spus,au fost la nervi...asa am simtit ca trebuie sa scriu in momentul ala. Pentru faza cu "," colega care m-a facut tocilar si i-am replicat,nu am mentionat deloc ca ar fi fost din 7-8...o colega oarecare,se stie ea pe sine,ca eu nu o stiu.Atata sper,sa nu-mi porti(prea multa) pica pentru ca m-ar durea foarte tare,atata timp cat eu stiu ca tu nu ai fost vizata.Sa se supere alea in numar de "nu-spun-cat" pentru ca e secret.Si probabil ca asa va si ramane.
Mai,si fumatul nu e bun,mai !
Mersi ca te-ai semnat,apropo.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.