vineri, 12 octombrie 2007

Nu e viziunea mea despre distractie...

Azi e sarbatoare in liceul Calinescu. Este Balul Bobocilor.Mama,sa ma tavalesc pe jos de ras cand aud de chestia asta,precum si alte chindii numite baluri(Fulgilor de Nea,Primaverii si alte aberatii).Ok,am fost si eu anul trecut la acelasi eveniment,ca de,eram boboc(deci un prost).Inca nu-mi vine sa cred ca m-am dus.Cum de m-am lasat fraierit...petrecand o seara cu totul aiurea,si cheltuind pe degeaba 15 lei ! pentru o amarata intrare intr-o penibilitate de local.
Imi plac numele alea geniale pe care le au:ati ghicit:cluburile.Bal pe naiba,sunt doar niste party-uri organizate.Just a piece of shit...

Toata lumea ma intreaba oripilata de ce nu ma duc.Parca as face vreo blasfemie.Pai de ce? Nu o vad ca pe un mijloc de distractie.Intai si intai,nu stiu de ce-i zice bal...orice notiune pe care o aveam eu despre acest cuvant a fost bruiata anul trecut.In al doilea rand,nu inteleg de ce e al bobocilor,ca oricum tot cei mai mari se duc.Foarte stupid.In al treilea rand,muzica...pardon...zgomotele generate pe computer sunt repetate la infinit,mancand din minut in minut foarte multi neuroni.Deci muzica aia e tembelizatoare... Si apoi,nu vad nimic distractiv in a-mi fi poluati plamanii de fum te tigara sau sa simt numai(am o problema cu asta,recunosc) miros de alcool. So it's not for me.

O sa fiu flexibil si o sa respect faptul ca unora le place chestia asta.Mie nu.Subiect inchis.

Nu stiu daca voi mai scrie pana duminica,cand voi nota impresiile mele(cat mai placute sper) despre meciul Romania-Olanda . Hai Romania !

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ai dreptate si de data asta. Si eu cand m-am dus la bal ma asteptam la ceva gen bal. Normal. Ca apoi sa-mi dau seama ca nu e decat o mare de zgomot. Nu am mai calcat pe acolo. Un bal ar trebui sa fie elegant, zic eu.