miercuri, 10 octombrie 2007

Ciiiii faaaaci ? (in loc de Wazz Up)

Un post tare subtirel si lipsit de esenta in care tin sa subliniez :

- ca desi sunt al naibii de obosit si in seara asta,mintea mea e mai limpede si nu astept vreo criza
prea curand .
- dany36 si-a schimbat(in sfarsit :P) hostul,astfel ca blogul lui se incarca de vreo 30 de ori mai repede.Bravo Dany !
- sambata merg la meci . Yaaaay ! Ciuda Capitalei ! Ii voi vedea pe Van Nistelrooy,pe Van Basten,Emmanuelson,Van Bronckhorst,Heitinga,Maduro etc . :)))))))))))))))))))))))))))))
- mi-am luat o mare teapa,dupa un download de 4 gb,dvd-ul era un mare fake(sau mai bine spus un low-shitty-quality) - e vorba despre Iron Maiden -2002- Rock In Rio
- urmaresc cu foarte mult interes pe cel mai penibil canal din Romania(ProTv) ,serialul Prison Break.Foarte palpitant.Recomand !
- pe www.carcotasii.ro ,se face preselectie pentru noi bebeluse.Am avut putin timp si am navigat printre "concurente" .Printre foarte multe fufe maneliste am gasit si cateva foarte frumusele...Imi pare rau ca nu am pastrat linkurile.
- si ca o stire bomba...o fata de la noi din clasa este amenintata cu scaderea notei la purtare,eventual transferul la un alt liceu(bine ca nu au chemat si politia) pentru ca ... ATENTIE! si-a atasat sub forma de gluma,la ecuson,o poza cu Snoop Dogg.Foarte tare.Conducerea scolii Rulz!Ecusonul nu este ecuson...ci o hartiuta intr-o bucata de plastic,in niciun fel asemanator cu vreun act oficial...fiind foarte usor de falsificat(fiind,inclusiv de catre mine).Cred ca toti profii au luat-o putin pe marginea normalitatii cu...disciplina.Insa eu o sustin pe Ana,fiindca mi se pare stupid ce se intampla si chiar sunt gata sa fac scandal.

Cam atat...

Later Edit : Daca aveti posibilitatea sa faceti ceva... aici ... si aici pentru mai multe informatii.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru o gluma vor sa-i scada fetei nota la purtare? Cretini. Ar trebui impuscati.

Stephen G. spunea...

Da...a venit azi cu parintii,si directoarea a hotarat sa organizeze un consiliu pentru a hotari verdictul.Buhuhu! Pacat,fiindca directoarea era foarte de treaba,dar pe vremea cand era profa...acum e dura si putin dictatoare.Inca sunt decis sa fac scandal daca o sanctioneaza in vreun fel.

Anonim spunea...

Da, cand ajung la putere nu isi mai vad lungul nasului. Asta mi se pare o ineptie. Parca am fi pe vremea comunismului. Intreab-o daca e comunista. Mai stii...