vineri, 28 septembrie 2007

Traim intr-o lume nebuna...vol.4 sau...Model de elev roman in anul 2007

Dragi colege ,(si aici nu ma refer fix la cineva anume,ci la general,ramane la atitudinea voastra sa va autodescoperiti)

Ar trebui sa incep,colegelor,sa va spun exact ce ma deranjeaza,si de ce va mentionez pe voi,deoarece in aroganta mea,consider ca nu sunteti demne de a fi mentionate.O sa fiu cat mai scurt...
Profesorul,fie el de orice materie,nu e tampit.Dragi colege idioate,doar pentru ca nu agreeati materia respectiva,si pentru ca sunteti prea inutile pentru planeta Pamant pentru a avea vreo pasiune,in afara de a toci fiecare materie in parte si a sta pe "mess" cu ciumpalacii(MB TM) asta nu inseamna ca trebuie sa va plangeti ca niste fetite razgaiate care nu au fost caftite la timp.Poate ca asta e si problema.Colegelor,cand profesorul a spus ca nu cititi,si ca in general faceti umbra degeaba pe lume,el nu a fost prost.Si da,s-a referit la toti,inclusiv la mine.Colege cretine,a avut dreptate,nu citim destul,nu ne culturalizam deloc.Suntem redusi fata de elevii de clasa a 10-a de acum 20 de ani.Dar voi sunteti prea proaste pentru a intelege asta.Te deranjeaza ca te ironizeaza.Vai,dar mie mi se pare firesc,dar voi aveti capul prea umplut de fitze de trei lei,limbaj de "mesinger" si alte asemenea ca sa intelegeti ca sunteti ridicole,si ca prin puterile proprii nu veti ajunge niciodata nimic.

Vai! Sunteti ranite pana in adancul sufletelor ca profesorul a spus ca replica "Nu avem timp" e invechita.Pai mai idioatelor,profesorul nu se referea la timpul scolii ci la vacanta de vara pe care voi ati irosit-o facand ce?Ma abtin... Cate dintre voi au citit ceva pe langa blibliografia la lb.romana? Cate dintre voi au citit in viata lor ceva,pe langa ce se cerea la scoala...Cate dintre voi spuneau cu non-salanta ca nici macar Harry Potter nu au citit? Stati ca momaile in pauze,cu telefonul lipit de ureche(sper sa faceti tumori pe creier!) infulecand toate gunoaiele(junk food) ca niste scroafe,conversandu-va pe glasuri mieroase cu "ubytu" .
Asadar,voi sunteti proaste,idioate si absurde...nu profesorul.Un profesor de varsta lui/ei nu poate fi nebun,bai.Parvenitelor! Gogomarlelor ! Ala e cu mult mai inteligent decat veti fi voi vreodata,tocilarelor! Vai,nu mai fiti asa revoltate...in adancul vostru stiti ca am spus adevarul.

Bineinteles,ca nu imi fac griji.Voi sunteti prea proaste ca sa cititi in general,ma indoiesc foarte mult ca ati intra pe blogul asta.Oricum va doare fix in cot de colegul vostru.Dar si pe mine ma doare in acelasi loc de voi.Stiu eu ca sunteti prea proaste ca sa cititi bloguri...mai bine va uitati pe un profil de "hai faiv" nu? E mai interesant...ma bucur.Poate asa si este.

Pot parea usor misogin ? Posibil.La ora asta,orice este posibil,dar sunt si alte fete in clasa cu care ma inteleg bine,si care nu se incadreaza absolut deloc in ce am spus mai sus.Pentru restul :JET!

Cu drag ,arogantul vostru coleg...Stefan .

4 comentarii:

Anonim spunea...

:) Bravo, bravo, bravo!!! Chiar esti unul dintre putinii oameni care mai au ceva in cap. Nu m-am inselat asupra ta. Mi-a placut, ai punctat tot ceea ce trebuia punctat. Ai dreptate, fetele din ziua de azi au numai ifose in cap. Acum nu stiu daca e bine ca tot au ceva in cap, sau e tragic. Tind spre a doua.
Tinand cont ca si eu sunt misogina - pe buna dreptate - nu pot decat sa te felicit pentru post.
De-a lungul timpului am ajuns la o concluzie: barbatii nu sunt misogini fara rost, asa ca nu trebuie sa te scuzi.
E drept ca o femeie trebuie sa fie si cocheta, sunt de acord cu asta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa cada in ignoranta. Eu cred ca exista femei/fete si frumoase si destepte. Sau au existat. Or mai exista?

Stephen G. spunea...

Eu cred ca exista...si nu le-as numi pe cele la care m-am referit mai sus drept -frumoase- .Cred ca ar fi o insulta la adresa frumusetii...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Chiar mi se pare limbajul foarte ofensiv .. nu ofensator. Nu stiu ce se petrece in clasa vostra , nu sunt din Constanta , dar nu cred ca cineva are pic de dreptate in cazul de fata!
Stefan pentru ca aduci foarte multe critici si nu numai si cea care a lasat commenturile jignitoare la adresa lui. Sunteti amandoi imaturi si nu ganditi cum trebuie . Stefan, chiar se vede ca ai avut o anumita ura in tine cand scriai , dar nu trebuie sa te consumi aducand acele jigniri. E treaba colegelor tale cum sunt , nu le-ai dat tu viata sau ceva ca sa le reprosezi ceva. Si tu ,pitica , nu cred ca ai o varsta la care sa-ti exprimi parerea inteleapta si chiar daca ai crede asta, cineva mai "introdus in viata" nu ar scrie looser si nu stiu ce. Maturizati-va toti !