marți, 18 septembrie 2007

Memoirs primei zile de scoala...

Ei bine a trecut prima zi de scoala din clasa a 10-a . Am mai intrebat pe forum si intreb si aici,orice raspuns este binevenit.Cu ce se mananca "Educatia Anteprenoriala" ?(nici nu o pronunt,ii zic educatie anteblablabla :lol: ) .Avem un profesor destul de interesant,foarte inteligent,usor creepy(machiat,gen dark rocker,par scurt,si un aspect malefic) dar foarte tare per total...ne-a vorbit pe sleau,si ne-a spus destul de clar ca materia asta e inutila atat pentru el cat si pentru noi...

Printre alte chestii,profesoara de romana alias diriginta ne-a luat la intrebari ce am citit din bibliografia ei.Eu am spus : nimic dar am bagat apoi rapid la inaintare "Regatele" si am scapat.Phiu!
Pentru pura voastra curiozitate ,vara asta am citit Stephen King - Capcana pentru vise,Mobilul,Lucruri pretioase , nuvele de Edgar Allan Poe si o adunare consistenta din ce posteaza Oana.
Dar mai am de citit de la ea...

Programul pare destul de incarcat si totusi parca am pofta de postat pe blog mai mult ca oricand.Sper ca sa termin cat mai repede primul capitol din "KONDEY"(via de unde am aflat ca este si marca de aer conditionat) si sa il postez si astept ceva pareri.Continui treaba,are potential sau trec la altceva? Idei sunt destule...

Ok...cam atat pentru azi!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am avut si eu materia , e sa te ajute pe viitor in afaceri sau mai stiu eu ce..oricum n-am prins-o prea bine..

Oana Stoica Mujea spunea...

Si eu l-am citit pe Poe vara asta, de fapt, pentru prima oara in viata mea, am recitit. Poti invata multe de la el. Foarte multe.