luni, 17 septembrie 2007

Fuck!

A inceput scoala...Dumnezeule,pentru mine pare o mare tragedie.Pe bune! Maine avem deja 6 ore. 6 ore! din prima zi...Viata e nedreapta.Ok,ma port prea copilaros,dar din nou,sunt furios.De ce mi s-au parut astea 3 luni asa scurte fata de restul anului.Fiindca atunci cand te simti bine,timpul trece mai repede,pentru a nu te lasa sa gusti mai mult decat trebuie.Normal...lucrurile bune nu dureaza la infinit.Insa pe de-alta parte am nevoie de scoala...

M-am revazut cu liceul in sine si mi-am revazut colegii/ele .Concluzie...Life sucks!(oh,stati am mai spus asta) , plus ca avem mai multa superficialitate si mai multi manelisti decat anul trecut(si nu ma refer strict la colegii din clasa,la toti elevii liceului) .Ultima concluzie...se reia razboiul.Dar sa fiu al naibii daca nu o sa ma lupt in razboiul asta...pana la capat o sa suport tot ce-mi va sta in cale.Voi trece peste absolut orice.Am un an greu,dar stiu ce ma asteapta la final...Si asta ma face sa strang din dinti.

Asa sa faceti si voi ! Succes in noul an de studiu,sau pentru altii,succes in continuare la serviciu,ca mai am si din-astia... :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pune mana si invata ca mai tarziu o sa-ti para rau. Bafta multa in noul an scolar si nu uita sa scrii. Totul se invata prin exercitiu.