luni, 10 septembrie 2007

Cronici de vacanta.Ultimul episod

Am avut o saptamana plina.Asta care tocmai a inceput este la fel de aglomerata,si uneori ma intreb ce mai urmeaza...Cu toate astea...

Zenga a semnat pentru Dinamo,si l-a adus cu el pe Bostina.Romania a batut Belarus cu 3-1.Olanda a invins acasa pe Bulgaria cu 2-0.

Aseara,de fapt azi,la primele ore s-a ispravit ultimul turneu de Grand Slam al anului,US Open,cu Roger Federer si Justine Henin cuceritori,dar despre asta voi dezbate mai tarziu,dat fiindca am urmarit cu mult interes o mare parte dintre meciuri.

A murit cea mai buna voce a lumii...Luciano Pavarotti a trecut in nefiinta,fiind destul de grav bolnav...astfel ca sfarsitul era iminent.Cu riscul de a deveni un cliseu,el pleaca acum sa-i cante lui Dumnezeu.

Aseara am vazut dupa multa vreme un film bun,desi cam vechi, Apocalypto(2006) in regia lui Mel Gibson are 5* din partea mea,un film care m-a relaxat,m-a tinut cu ochii lipiti de T.V. si asta a facut toata treaba.

Vreau sa anunt oficial pe propriul blog ca am inceput sa lucrez la un nou proiect,despre care n-as putea spune cand va fi gata,dat fiindca e greu de aproximat de-a lungul unui an scolar.Romanul se numeste "KONDEY" ,genul este thriller,gen S.K. si sper sa schimbe putin imaginea mea asupra voastra.Unii dintre voi intrati pe blog mai mult pentru Regatele nu? Oricum,daca treaba ar merge bine,as putea posta cate-un capitol inainte sa termin intreaga carte...Mai vedem.

Nebunia cu DVD-uri revine.Dupa ce am terminat cu Metallica si Apocalyptica,acum descarc DVD Live cu Iron Maiden...oare ma voi opri vreodata?

Mai multi huligani au protestat in Bucuresti impotriva lui Mitica Dragomir si a unei noi legi.De ce sunt nemultumiti acesti "ultrasi" ? Ca nu mai au voie sa dea cu pumnul in jandarmi si in suporterii "adversi" . Bineinteles ca totul s-a lasat cu o bataie stupida,si cu mai multi ziaristi agresati fizic.Nu mai iau apararea nimanui,toti asa-zisii fani,care n-au nicio treaba cu fotbalul au fost acolo sa protesteze...nici ei nu stiu ce.Bineinteles ca masuri luate=zero dar asta e Romania.Pe bune ca ma mut in Olanda! Cred ca este cea mai evoluata,civilizata,normala tara din lume!

T.Basescu a suferit nu stiu ce operatie la gat,ideea e ca el e bine , foarte bine,sanatos,ba mai mult,iar s-a luat la harta cu nu stiu ce adversar politic.Asta asa,de informatie.

Am descoperit o "idila" intre Samsung si Sagem...Cablul meu de date Samsung(de la mp3-ul care nu mai functioneaza) se potriveste cu intrarea telefonului meu Sagem...ba mai mult,functioneaza.Yeeey! Happy end!

Baietii de la IRIS ne pregatesc o surpriza,mai exact un nou album,pentru a serba 30 de ani de existenta al trupei.Sper sa fie un album si cu melodii noi,cat mai reusite...si cat mai heavy.Nu de alta dar sa nu-i urmeze pe cei de la Holograf pe calea pierzaniei.

In concluzie,se apropie scoala...E evident ca asta e ultima data cand mai vedeti Cronci de vacanta(cel putin pana vara viitoare,daca ma tin de blogging,desi nu ma vad renuntand,nu inca).Sunt curios cum se vor schimba textele blogului in perioada asta a anului.Probabil mai multe posturi spontane,nu? Ar trebui sa fie interesant.

Sunteti cu mine ??!! (aplauze) .

15 comentarii:

Anonim spunea...

yaaayyy!!!!!!!!11oneone.Petru stephen aplaudam :)) Faza cu Sagem Si samsung mi s-a intamplat si mie la Sony si Motorola :D . Felicitari pentru noul tau proiect , si tine-o tot asa. Parca numa` postai despre fotbal :)))))

Anonim spunea...

ah si inca ceva;)) cand ni te arati :P?

Anonim spunea...

da noi suntem cu tine:P.

Stephen G. spunea...

Fotbal...mega pe scurt...poza cu mine...yaak...vreti sa va speriati?Pai,daca tot merge smecheria cu telefonul oi face...sa ma gasesc in "look-ul ideal" :D

Anonim spunea...

ba serios fa poza aia mai repede:))

Stephen G. spunea...

Maine,dupa ce ma tund! :p

Anonim spunea...

fa una acum si una maine :P vedem noi diferenta , hai ca suntem curiosi!

Anonim spunea...

da chiar!Dany36 are dreptate:))

Anonim spunea...

normal ca am dreptate :> hai stephene ca nu ai mai avut asa comenturi niciodata:P 9 coamente`

Anonim spunea...

normal ca am dreptate :> hai stephene ca nu ai mai avut asa comenturi niciodata:P 9 coamente`

Stephen G. spunea...

Wtf? Ce-i aici? Hi5? Maine !!!! /-(

Anonim spunea...

Azi acum , in momentul asta , facem site pr0n :)))

Anonim spunea...

Astept sa vad poza ca in ritmul asta ma tenteaza sa pun si eu o poza cu mine pe blog...:)) WOW 12 commenturi...Bafta si asteptam poza aia odata :p

Anonim spunea...

lol...eu deja m-am aratat:P.asa ca prinde si tu curaj(stephen) si aratate:))

Anonim spunea...

cred ca esti cel mai tare blogger din romania,serios:D
imi place thema ta:P