miercuri, 1 august 2012

N-ai mers la vot?

Băi, nu. N-am mers. În Constituţie zice că e un drept, nu o obligaţie. Nu înţeleg de ce trebuie să fie unii mai cocoşi decât alţii şi să privească cu superioritate doar pentru că ei s-au dus şi au votat să-l dea afară pe Băsescu.

Ponta şi Antonescu îmi provoacă greaţă. V-am scris deja despre asta. Să fi votat împotriva lui Băsescu ar fi însemnat cumva să le îndeplinesc lor ambiţia. Să votez pentru Băsescu ar fi însemnat să-i ofer un fel de suport nemernicului, suport pe care n-aş vrea să-l vadă niciodată de la mine. Aşa că am ales să nu mă duc. Şi-aşa l-am ajutat pe jegos, în mod indirect. Pentru că aşa trebuie să fie România...la extreme. Nimic nu poate fi imparţial, nimic nu poate fi echilibrat. Dacă nu eşti cu cineva, automat eşti împotriva lui.

Mă miră foarte mult că referendumul nu a trecut la câtă ură s-a aruncat în Băse în ultimii ani. Am început să vizualizez Antenele ca o maşină infernală asemănătoare cu o catapultă, a cărui singur scop în viaţă a rămas să-l înjure la fiecare pas pe preşedinte. Ce viaţă tristă pe ei...

O viaţă tristă are şi Ciutacu împreună cu Badea. Bine, de Ciutacu ştiam că e jalnic. Jalnic de foarte mult timp.  De fapt nu cred să fi fost un timp în care omul ăsta să-mi fi dat vreo reacţie pozitivă. Dar Mircea Badea...pe el chiar îl admiram şi nu o dată am arătat aici diferite momente mişto de la el din emisiune. Păcat. E păcat că mizeria asta de politică a transformat nişte persoane ok în nişte personaje oribile. Faza cu Alina Dumitru a pus capac. Nu-mi pasă că a zis ce a zis, reacţia de colţul străzii a celor doi antenişti a fost de tot rahatul. Cel mai demn lucru ar fi fost să tacă din gură. Dar nu, dacă nu spui ceva care să le convină lor şi intereselor lor personale, eşti un băsist ratat şi nenorocit. Yep, I get it.

Deşi există multe guri ultragiate legate de prezenţa mică la vot, eu cred că ea vorbeşte de la sine. Oamenii sunt scârbiţi (ca şi mine) de politică şi de tot circul ăsta care a adus ţara în pragul disperării. Euro a crescut prin tavan tocmai din cauza situaţiei ăsteia desprinsă parcă din Caragiale. Lumea s-a săturat. Eu m-am săturat. Şi prezenţa la vot exact asta spune - nu ne pasă şi nu vă vrem pe niciunul dintre voi. Muriţi în chinuri.

Bineînţeles că toată brambureala este departe de a se termina. Lung mai e drumul...până atunci înghiţim în sec şi numărăm minutele până când nu va mai trebui să-i vedem pe împuţiţii ăştia la tv.

3 comentarii:

Adela spunea...

Sunt satula de atata circ, din pacate nu cred ca se va rezolva ceva

Anonim spunea...

Mircea Badea a fost de cand apare la TV un mare dobitoc. Parerea mea.

Anonim spunea...

Jegos, jegos dar miroase muuuuuuuuuuuult mai bine decat tot usielieul.