joi, 11 august 2011

Etnobotanice

Buruienile astea care se dau pe bani tuturor îndeajuns de "inteligenţi" să le cumpere reprezintă de ceva timp subiect aprig de discuţie în România. Toată ţara (sau mă rog, partea "matură" a ei) este intrigată şi mai nou a devenit o modă să faci mişto de generaţia actuală folosind contextul ăsta.

Nu că mi-ar păsa mie personal, pentru că nu folosesc, n-am folosit şi foarte probabil nu voi folosi niciodată rahaturile astea, dar mă îndoiesc că doar generaţia tânără cumpără inepţiile astea. Ei reprezintă cel mai important procent, logic! Dar se generalizează enorm. Diferenţa este că cei mai tineri sunt mai idioţi, consumă ca niste proşti şi ajung inevitabil în spital şi la ProTv (eventual de-acolo direct în mormânt). Alţii care şi-au mai păstrat trei neuroni şi câţiva ani în plus de existenţă, s-ar putea să realizeze ce li se întâmplă şi să-şi dorească să le crape inteligenţa mai încet...şi astfel nu ajung la ştirile de la ora 5.

Nu ştiu dacă mai are rost să zăbovesc asupra aspectului ăsta. Să consumi constant etnobotanice te duce într-un singur loc - la o moarte prematură a neuronilor (şi judecând după notele şi perlele din examenele naţionale asta e grav), la o dependenţă masivă (care mai implică şi bani aruncaţi aiurea) şi în final te-aduce la stadiul de legumă şi nu ştiu dacă mai trebuie să comentez...stadiul de legumă, băi...cam e de căcat.
Tata, ca un taximetrist ce se află într-un oraş plin de fiţe, are o grămadă de poveşti amuzanto-tragice legată de mulţi drogaţi de pe-aici. Cred că v-am mai menţionat cum prostia printre tineri e concentrată masiv în Constanţa. Inevitabil apar si "the junkies".

De la adevăraţi "Gollumi" care cred ca buruiana este un adevărat "my precious" şi până la indivizi care când au ajuns la destinaţie au uitat de unde au plecat...poveştile sunt nenumărate. Şi ştiţi care-i faza amuzantă? Pe mine nu mă deranjează existenţa lor. Da' de loc! Ba chiar susţin ca magazinele de vise să existe în continuare, iar preţurile să fie mici pentru buzunarul fiecarui drogat, fie el cu Mercedes sau cu adidaşii găuriţi.
Priviţi în perspectivă...inevitabil toţi care vor continua să consume masiv etnobotanice vor crăpa. Să fim realişti...câţi Charlie Sheen şi Lemmy Kilmister putem avea în ţărişoara asta? Mulţi vor muri. Mulţi. Pentru că sunt mulţi proşti în ţara asta. Şi ştiţi ce înseamnă asta? Mai mult oxigen pentru noi, mai multe joburi. Ştiţi, planeta moare...este suprapopulată...este metoda perfectă de a reduce din balastul în plus (valabil pentru întreaga planetă, evident ; că doar nu doar românii sunt proşti pe lumea asta). Este criză. Să-ţi găseşti un job este o adevărată provocare. Dar dacă mai dispare din concurenţă...

Ideea mea merge în felul următor. Etnobotanicele si drogaţii în general n-ar mai trebui să fie atât de aspru criticaţi. Ba trebuiesc încurajaţi. Dacă-s îndeajuns de proşti încât să-şi termine neuronii si coerenţa fumând buruieni de la marginea drumului...by all means, eu zic să-i lăsăm. Într-un final se vor curăţa şi lumea va deveni un loc mai...gol (dar niciodata nu va fi "prea" gol) şi mai bun.

Închei prin a relua ce-am scris mai sus. Eu n-am nimic cu cei care consumă, cei care caută acea stare de bine. Le doresc mult spor si multe fumuri. Şi nu, asta n-are nimic de-a face cu planurile mele meschine.
Muwahaha.

5 comentarii:

iuliana spunea...

trebuia sa zici ca ti-e mila de ei, ca asa ceva nu se face, nu sa o dai cu "planeta suprapopulata". asa ai aratat planu' asta malefic in fata multor oameni. in rest, cam ai dreptate. da' si-o fac cu mana lor... asta e... :)

Stephen G. spunea...

Mi-am propus să fiu sincer când scriu pe-aici. Aşa că îmi dau arama pe faţă.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anca G. spunea...

Lasă-i, frate, să facă copii şi după aia să moară :D o s-ajung la catedră, am nevoie de "material didactic viu" :))

Stephen G. spunea...

@Anca, mai nou copiii lor se nasc în sevraj... Deci mai bine nu. :))