vineri, 21 ianuarie 2011

Idiots holding guitars...


Sa-i faca cineva sa inceteze pe idiotii care cred ca sunt cool si smecheri daca fac poze cu o chitara in brate, desi n-au habar sa cante o nota la ea. Eu nu inteleg...e ca si cum ai face poze langa un Ferrari. E stupid. De ce sa faci asta? E evident ca nu e al tau. Te fotografiezi ca sa ce? Sa arati ca ai vazut un Ferrari? Wow, bravo tie...bine ai venit in secolul 21!

Cu chitara e mai rau. E nasol sa vezi niste cocalari (de regula ei fac genul asta de poze) tinand in mana instrumentul, dar nici macar intr-o pozitie corecta. E usor sa-ti dai seama dupa mana stanga care evident nu stie ce sa faca pe gatul chitarii, asa ca e tinuta strans si cu mana dreapta incercand sa simuleze tinutul unei pene, sau asa ceva. Si e cool! E foarte cool! Fetele or sa se uite la poza aia pe "feisbuc" si o sa spuna : vai ce talentat! Stie sa cante la chitara. In plus, poate ca ati auzit, rockul e la moda. Nu conteaza ca ce li se pare lor la moda e doar un pop jenant, e la moda sa fii rebel, sa fii rock, sa asculti Bon Jovi, VdV si Nothing Else Matters. Wow! Asa da...

Nu stiu, mie mi se pare o jignire adusa instrumentului si celor care chiar canta (adica ma simt si eu vizat, na!  :P ). Nu stii sa faci nimic cu ea, ia mana, ca s-ar putea sa-l strici.
Mai ma enerveaza si air-guitar-ingul.. Stiu ca sunt si competitii internationale s.a.m.d si nu comentez prea mult (desi tot ce vad e de regula o scalambaiala care n-are nicio legatura cu imitatul cantatului la chitara) dar v-am povestit de majoratul de pomina din decembrie cand s-a pus...The Ramones parca, si incepusera sa miste dubios din incheieturi, chipurile mimand cantatul la chitara. Bai, esti penibil ma, cum sa faci asa ceva? Misca din cur pe manele, fa-ti dansul schizofrenic pe house si lasa in pace un gen, un stil de viata care este complet impotriva a ceea ce reprezinti tu.

Rockul a fost dintotdeauna (ca toate de genurile de fapt) un gen cu multe uscaturi. Ca au fost glam, emo, nu-metal sau pop-istii astia de la Disney Channel, intotdeauna au existat si vor mai exista poseri, genul de oameni care nu inteleg care e esenta rockului, ce reprezinta el, dar se dau de partea stilului, pentru ca e cool, pentru ca e la moda si pentru ca asa se face...

O sa pun cap la cap si un articol despre rock si rockeri si cum inteleg eu intregul fenomen...dar asta alta-data. Pana atunci...cheers!

Un comentariu:

M.A spunea...

ce penibila e Madonna!!