miercuri, 22 septembrie 2010

Seriale v.2010-2011

Am citit articolul asta la Anca si mi-am adus aminte ca vroiam si eu sa scriu cateva randuri despre serialele pe care le urmaresc si pe care abia le astept sa reapara cu episoade proaspete.

1.House M.D. - fara indoiala preferatul meu. Mi-a placut ultimul sezon pentru ca a schimbat putin modelul episoadelor si au fost niste momente foarte interesante si bine gandite. Doctorul meu preferat face 7 anisori de cand este pe sticla.

2.Supernatural - si pe fratii Winchester ii astept. Mi-era dor de ei desi poate ca acest sezon 6 ar parea fortat, avand in vedere ca finalul de asta-vara ma multumise in prima faza. Sammy & Dean rule!

3.Bones - nu prea suport seriale de genul Criminal Minds, CSI s.a.m.d. Efectiv nu m-au atras niciodata. Bones e diferit. Bones e incredibil de amuzant. Bones trebuie vazut obligatoriu de oricine, macar un episod. Ca o sugestie...sezonul 4, episodul 22. Go! (Puteti citi putin despre personaje inainte ca sa intelegeti putintel care-i treaba).

4.How I Met Your Mother - Desi nu mi-a placut ultimul sezon, sunt toate sansele ca sezonul 6 sa fie mai proaspat si mai inspirat pentru ca serialul se apropie de punctul culminant. In sfarsit o va cunoaste pe mama copiilor sai! Pana una alta ramane sitcomul meu preferat.

5.Star Wars : Clone Wars - am fost dintotdeauna fan Star Wars iar seriile animate care leaga Episodul 2 (Attack of the Clones) de Episodul 3 (The Revenge of the Sith) mi se par extrem de interesante. Odata cu serialele astea cresc in profunzime personajele prezentate ceva mai sumar in ultimele doua filme facute de George Lucas. May the Force be with you!

6.Two and a Half Men - un alt sitcom care mi-a placut la nebunie in primele sezoane dar care m-a plictisit in ultimii doi ani. Charlie Sheen parca imbatraneste...actorul care-l joaca pe Jake insa mi se pare in continuare foarte simpatic. Ma gandesc ca ar trebui de-acum sa redenumeasca serialul - Three Men. Si apoi inca o continuare...Three and a Half Men.

7.The Big Bang Theory - usurel, incredibil de amuzant, efectiv nu m-a plictisit o clipa. Am vazut cele 3 sezoane in mai putin de o saptamana - vara asta. Toti suntem putin geeky candva in vietile noastre. Baietii astia satirizeaza chestia asta. Si o fac cu stil...

8.Spartacus : Blood And Sand - cand l-am vazut prima data pe HBO mi s-a parut o porcarie, o copie ieftina dupa un film si mai ieftin - 300. Apoi urmarind putin cate putin am descoperit ca exista informatii interesante si pline de acuratete in serialul asta. Pe langa asta, are multa violenta, sex si faze spectaculoase. Cool! Producatorul este Sam Raimi care a facut acum muuuulti ani seriale gen Xena sau Hercules. Nu va temeti, Spartacus means real business. E serios si destul de plauzibil in 90% dintre situatii. Ultimul episod din sezonul de debut a fost pur si simplu delicios.

9.No Ordinary Family - e un serial care isi va face debutul anul asta. Nu va dau prea multe informatii, vedeti trailerul. Mi-aduce aminte de The Incredibles!

Holy crap! Sunt 9 seriale! Daca reusesc sa tin pasul cu toate si sa merg la facultate in acelasi timp...atunci sunt tare!

4 comentarii:

Anca G. spunea...

aha, deci n-ai glumit. chiar sunt 9 seriale:)) bun, deci trebuie sa bifez si bones:-?

in paranteze, am auzit ca astia vor sa anuleze spartacus. ceea ce-ar fi chiar nasol, pentru ca si pe mine m-a prins..

Stephen G. spunea...

De fapt cred ca sunt 10 daca mai pun la socoteala si The Suite Life on Deck, singura chestie data pe Disney Channel care chiar mi-a placut.

Acum am citit si eu ca i-a revenit cancerul lui Andy Whitfield, dupa ce in prealabil se anuntase ca scapase si se pregateau de filmari. Very sad :( Se face totusi un prequel la sezonul 1, legat de Batiatus. Should be interesting :D

Filme porno spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
iuliana spunea...

na, si tu cu serialele... hmm... vad ca-ti place House:D toata lumea ii face reclama in perioada asta:D da' bine face:) imi place muuult de tot:D aa, si Two and a half men... io sunt tare inapoiata... cred ca m-as uita nonstop la Seinfeld, Friends si House. aa, si mai e un serial tare dragut: poza la minut. nu stiu exact care e traducerea, da' e tare amuzant:D