sâmbătă, 5 decembrie 2009

Jenant

Este jenant ca aceasta interminabila campanie electorala a aratat cat sunt de penibili politicienii romani. N-am vazut niciun moment de maturitate din partea celor doi candidati ramasi. Efectiv detest si ma scarbeste cum se promoveaza fiecare...nu aratandu-si ideile aparent superioare, planurile, capabilitatile. Nu, ei se injura intre ei ca niste tigani.

Unul striga la altul : coruptule! Celalalt raspunde : incapabilule! Nenorocitule! Strambule!

Poate pe de-o parte ne meritam soarta, pentru ca la cata prostie este in tara asta, ar fi greu ca politicienii sa fie altfel. Cei care dezbat nu sunt nici ei in stare sa fie o clipa obiectivi, sa priveasca totul cu mai multa raceala si sa inteleaga exact ce se intampla cu adevarat. Nu. Preferatul lor este cel mai drept, inteligent si magnific din Romania, celalalt este un dobitoc si oricine zice altfel...sa moara duca-se dracului!
Ideea e ca viata nu se vede doar in alb si negru. Mie-mi place sa o vad de regula in multe nuante de gri, dar se pare ca nu foarte multa lume face asta.

Supozitii, injuraturi, certuri. Efectiv mi-e scarba. Nici macar o chestie asa de importanta nu se poate desfasura in pace, liniste si civilizatie. Pentru ca suntem o tara de animale si ne meritam soarta. Fara indoiala ca niciunul dintre cei doi indivizi nu este alegerea corecta. Poate nici nu exista asa ceva. Si e trist ca am ajuns in situatia asta.
Colac peste pupaza, primarul Constantei, Mazare - a bagat afise peste tot prin oras prin care efectiv ameninta (sau santajeaza, depinde) faptul ca daca Baselu' iese presedinte el pleaca din functia de primar, de parca el ar fi un adevarat Mesia pentru Constanta. Dar stiti ce e trist? Ca sunt multi pensionari care vor pune botul la asa ceva, deoarece pentru unii chiar conteaza pomenile electorale date lunar de Mazare.

Am ajuns in situatia in care nu stiu pe cine sa pun stampila maine. N-as da satisfactia unui idiot precum primarul lu' Peste prajit dar deja cand il vad pe Baselu' l-a televizor, efectiv mi se face rau. Daca nu votez maine insa, pierd o nota de 10 :)) Va trebui sa aleg pe unul din cei doi bramburici inutili macar de dragul notei.

Niciun comentariu: