vineri, 6 februarie 2009

Bob Marley Day

Sunt un ciudat. Astazi ma bucur ca s-a terminat vacanta. Nu pufaiti intrigati, n-ati avut saptamana pe care am avut-o eu. A fost daca nu cea mai proasta din viata mea...cel putin intra in top 5.
Dupa ce ca numai vacanta nu a fost cu du-te vino-ul de la cursurile auto...stateam toata ziua crispat, pregatindu-ma sa plec...pentru 2 ore. Tot timpul sedintele cadeau in mijlocul zilei, deci n-aveai chef de nimic nici inainte si nici dupa.

Intre timp, tata a mai cazut o data victima crizei financiare. Dupa ce cu ceva vreme in urma a trebuit sa inchida unul dintre magazine (a ramas cu unul), zilele trecute i-au luat masina (care era in leasing) - just like that! Sanse de recuperare egale cu zero. Sa stai sa-ti plangi de mila (sau mai rau, sa-ti planga altii) n-are rost. Strangi din dinti si mergi mai departe. Doar ca e ca si cum i s-ar fi luat pamantul de sub picioare...

In saptamanile care urmeaza vin de-a valma examene (ECDL, CAE, auto - cam peste o luna), repetitii teatru (explic si asta cat de curand)...dar macar o sa fiu la scoala in timpul asta. Aparent e mai rau, dar prefer sa stau la scoala si sa "injur" si sa ma enervez pe-acolo decat sa stau acasa si sa nu injur pe nimeni. Se poate mai ciudat de-atat?

Cred ca o luam razna daca nu ascultam muzica in fiecare secunda libera pe care o aveam. Fie de la chitara, fie de la boxe. Agresivitatea celor de la Bullet for My Valentine are efect calmant pentru mine...e uimitor ce terapeutice sunt melodiile lor pentru mine. Baietii sunt heavy, rapizi, tipa...si pe mine ma relaxeaza.

Si pentru ca tot am ajuns la muzica (tipete in principal :D ) ... astazi , 6 februarie este Ziua Bob Marley. 64 de ani de la nasterea legendei. Cei din Bucuresti pot chiar sa sarbatoreasca intr-un fel aceasta zi. Se stie, se stie. Eu nu pot decat sa ma bucur de un No Woman No Cry de la mine de-acasa. Si imediat dupa...un Three Little Birds. Ah, si One Love! Multe. Mult Bob Marley!



(Bob Marley) - No Woman, No Cry
Asculta mai multe audio Muzica »



Bob Marley - Three Little Birds
Asculta mai multe audio Muzica »


Don't worry, about a thing...cause every little thing gonna be all right !
Sper...

3 comentarii:

Anca G. spunea...

Ziua Bob Marley:( canta El Negro:(( în Bucureşti:(((
cred că ăsta e singurul motiv pentru care îmi pare rău că nu stau în Bucureşti
(pe lângă celelalte concerte :))

Anonim spunea...

Nu esti si tu rasta' ?:->

Stephen G. spunea...

Neah, doar fan Marley :p