vineri, 5 decembrie 2008

They keep coming...

Brazilienii de la Sepultura vor concerta pe 7 februarie 2009 la Bucuresti, Sala Polivalenta !
Fiind cam singura trupa de death metal care-mi place si o ascult cu placere (pe langa Moonspell, desigur) nu pot sa nu fiu incantat. Nu ca m-ar interesa neaparat o incursiune la Bucuresti...

via MetalHead.ro


O alta trupa de remarcat care va ajunge pe la noi este The Rasmus. Da, au muzica destul de girlish, dar suna bine. 16 februarie 2009, Bucuresti, Hard Rock Cafe.

E bine...e bine in Romania continua sa vina muzica buna. Nu am o pasiune pentru niciuna din astea doua de mai sus, dar e misto ca vin. Greu de explicat sentimentul, stiu.

Dar nu mai vin si altii? Haide ! Ca se poate! Stiu asta! Veniti si la noi!

Pana una alta sa ne delectam cu niste muzica latino...



Sepultura - Ratamahatta
Asculta mai multe audio Muzica »

Da sigur... Sepultura - Ratamahatta ! Augh!

4 comentarii:

Dreamer spunea...

Sepultura au cantat ceva ce putea fi numit death pe la inceput, ei sunt cunoscuti in principal ca trupa de thrash si mai tarziu gaycore sau ceva de genul (nu sunt un genre fag, dar e vorba de Sepultura si de thrash, asa ca merita mentionat). Da, sunt misto. Au mai fost pe aici, poate ii vad si eu de data asta daca am bani.

Hai si cu Acca Dacca!

Stephen G. spunea...

Mie-mi place de la Sepultura tot ce inseamna Max Cavalera, deci probabil ca aia e perioada death - sau cel putin asa-mi suna mie.

Dreamer spunea...

De pe la al doilea album au cantat ceva ce intra mai mult la thrash. Pe Chaos A.D. au inceput influentele groove, Roots a fost groove/alternativ, de la Against a aparut negrul si au continuat cam in stilul Chaos. Asa cred eu :)

Rohseelyl spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.