joi, 27 noiembrie 2008

Ghici cine are blog...

Da, chiar el.
Avand in vedere ca "ameninta" de mult ca o sa-si creeze un mediu in care sa-si exprime opiniile necenzurat, trebuia sa vina si momentul asta.
Omul scrie destul de limpede. La fel de limpede precum si vorbeste. Ceea ce e bine. Daca pe mine o sa ma intereseze tot timpul ce scrie el, ramane de vazut - politica nu e pasiunea mea, iar el are multe comentarii asupra mai multor domenii care chiar imi plac si ma amuza.
Nu sunt un fanboy MB, desi il urmaresc in fiecare seara inainte de culcare, asta nu inseamna ca sunt 100% de acord cu ceea ce spune. Dar mi se pare un om cu un bun simt al umorului (si misto-ului, uneori) si care are opinii pertinente.
Eu cred ca merita sa-l asculti/citesti, atata timp cat reusesti sa gandesti si singur ceea ce discuta el.

Am mentionat asta pentru ca sunt multi destepti care fac remarci de genul - "Ah, te uiti la Badea, atunci gandesti fix aceleasi prostii ca si el". Gresit, imi place sa cred ca pot sa gandesc si singur, multumesc. Emisiunea lui e pentru mine o sursa de relaxare, de stiri si de umor. Doar de-aia ii zice "pamflet".

N-ar fi ironic sa-l pun in lista mea de linkuri, la un loc cu Zoso? E oare prea aiurea sa-i citesti pe-amandoi? Eu nu sunt de acord :P.