joi, 28 februarie 2008

Vine vineri / Deja a trecut

*Am inceput sa scriu articolul asta inca de joi.Abia acum il termin. Ce chestie...
Doua vesti importante am sa dau...
1.Nota mea la simularea FCE ... 91.33/100 % .Ceea ce este foarte bine.N-am chef sa fiu modest in seara asta...asa ca nota e super! Imi da o buna incredere pentru examenul propriu-zis,care va avea loc in iunie.
2.Ma simteam lipsit de energie si activitate.O parte din clasa noastra(5 persoane mai exact) ne pregatim pentru un nou film de scurt-metraj.De data asta este doar pe plan local,organizat de Liceul Traian din Constanta.Noi 5,alaturi de 4 (cred) elevi de la clasa a 9-a vom colabora pentru acest proiect,cu tema "Violenta in scoli" .Suntem motivati sa iasa mult,mult mai bine,asa ca asteptati-va la ceva mult mai bun.Pana una alta se pare ca sunt scenarist,sunetist si editor,dar mai vedem...poate mai scap de o functie.Dar nu de editare...Vrem sa iasa ceva thriller.Avem si un titlu superb,gandit de o colega,titlu pe care inca nu-l voi da.Asa ca e bine,e foarte bine...simt ca traiesc. Bineinteles ca acest blog va gazdui in exclusivitate filmul so stay close! Il voi posta pe la inceputul lui Aprilie.Cum am spus...vrem sa iasa foarte,foarte bine.


*Am primit o leapsa...
De la Marius.

Ce imi propun sa fac primavara asta...Hm...nimic special.Sa trec peste luna martie...Note cat de cat acceptabile,antrenamente fizice si pentru FCE...sa termin de jucat BioShock si Call of Duty 4,sa continui sa joc Oblivion ,sa citesc ceva misto care sa ma tina lipit de carte,sa mai vad niste filme,sa trec peste analizele lu'Peste date de stat(am o teama pentru seringi) ,sa lucrez la film...Mai pe scurt,vreau sa fiu ocupat.Atunci cand ai tot timpul ceva de facut,si ii ai si pe altii alaturi de tine,simti ca-ti curge sangele in vene...simti ca traiesti.Si asta este foarte bine.Zilele astea ma simt foarte fericit...

...asa ca va urez sa fiti la fel de bine-dispusi cum sunt eu. Week-end placut!

PS.Era sa uit...Dau leapsa lui Mihai.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si martisorul meu? Bine, felicitari pentru nota. Dar martisorul meu?